mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ferencvárosi közlemény? Az van! Íme!

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos közleményben reagált a tegnapi hírekre, mely szerint a Fővárosi Főügyészség sikkasztás gyanújával nyomozást rendelt el egy bűnügyben. A közleményt alább szöveghűen közöljük.


„A Ferencvárosi Torna Club határozottan visszautasítja és megteszi a szükséges jogi lépéseket a sajtóban különféle hamis címmel megjelent írások ügyében, amelyek alapjául egy estiujsag.hu internetes felületen megjelent hazug cikk szolgál.

Az ügyhöz az FTC nem kíván többet hozzáfűzni, minden másodközlő sajtóterméktől elvárja, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő módon igazítsa helyre a tévedést.”

Nos, a közleményben egyetlen szó sem esik arról, miért nyomoznak a klubnál, hogy miért rabosították az egykori kommunikácós munkatársat, és arról, a klub szerint miért gondolja úgy az ügyészség, hogy nem csak az ellen az ember ellen kellene vádat emelni, aki állítólag felvette a pénzt.

És csak két érdekes kérdés: a ferencvárosi vezetőknek nem tűnt fel, hogy valaki milliókat vett fel a kasszából? No és ha a kommunikációs munkatárs a Fradinál dolgozott, valóban az onnan eltűnt pénzek miatt rabosították a munkatársat, akkor hogy lehet azt kijelenteni, hogy a "szó sincs a jelenlegi vezetés érintettségéről"? Kérdeznék mást is, de mint azt tapasztalatból tudom: kérdezni felesleges, úgysem válaszolnak rá.

A Bors ma megjelent száma a volt kommunikációs igazgató, F. Andrea és férje. Cs. Tibor érintettségét írta meg.
 
A lap azt írja, F. Andrea vállalkozói szerződéssel végezte a munkáját, fizetését betétit társaságon keresztül vette fel, a cég beltagja a több tévénél megfordult riporter, Cs. Tibor. Az újság hozzátette, a házaspár viszonya időközben elmérgesedett, a férj nem csak a két gyereket szerette volna megszerezni a nejétől, hanem a fizetését is. A klubnál azonban kizárólag a munkatársnak adták oda a pénzt. A férj sikkasztás és hűtlen kezelés miatt feljelentést tett, amiért nem az ő cége kapta meg a nő fizetéseit. A Bors értesülései szerint az összeg alig haladja meg az 1 millió forintot.
 



Berkit utánozzák a Ferencvárosnál: milliós sikkasztási ügy miatti nyomozás, rabosítás, gyanúsítás az Üllői úton Megelepő, és neha mulatságos Pintér-válaszok