mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Baj van: Vagy Juhász hazudott a bajnokság előtt, vagy Pető most!

Tegnap írtam arról, hogy Petőnek nem kellene „visszafelé” köpködnie, mert abban a stábban, amelyik elamortízált a Vidit, bizony ő is benne volt. Persze Peto a mai NS-ben elmondta, ő bizony szólt Casoninak, de ő rá sem hederítet. A baj csak az, hogy Juhász Roland néhány hete még azt mondta, soha olyan jó erőnléti edzést még nem végzett, mint Casonival.

 

Valahogy magyar szokás, hogy sokan nálunk csak akkor szídnak valakit, amikor az már nincs a csapatnál, és nincs az országban sem. A Vidinél pedig ebből már sportot űznek, hiszen emlékezzünk csak vissza: Gomez, Carrillo no és persze Nikolics is „Isten” volt, amíg itt volt, ám amikor külföldre távozott, már ment a sárdobálás. És főleg klubvezetői szinten.

Most sincs ez másképp, az eddig nulla sikert felmutatni képes Pető gőzerővel szidja elődjét, és bár tegnap azt írtam, hogy ő volt az egyik, aki pályaedzőként tehetett volna valamit azért, hogy normális edzések legyenek a nyáron, a mai Nemzeti Sportban elmondta, hogy ő bizony töbszőr is szólt a franciának, de az nem fogadta el a tanácsait.

Az a baj, hogy – és tényleg nem szeretem a mellébeszélést, mert amit ki kell mondani, azt ki kell mondani – hogy itt valaki hazudik. 

"Nem véletlenül tűnt úgy, mintha a hajrára elfáradt volna a csapat. Nyolc hét elmaradt munkáját három nap alatt nem lehet bepótolni." - mondta Pető vasárnap.

 És tudják mi az érdekes?

"A felkészülési időszak fizikális része nagyon rendben volt, pályafutásom egyik legprofibb erőnléti felkészülésén vagyunk túl."

Nem, nem másik csapatról és edzőről van szó. Ezt Juhász Roland mondta az origónak a felkészülési időszak végén.

Nos, vagy Juhász hazudott akkor, vagy Pető most!



Valakinek vissza kellene térítenie Petőt a helyes útra! Tisztes helytállást!