mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Tetszenek az oldalak? Támogasd a fejlődésüket hirdetéseddel!

CSATLAKOZZON ÖN IS AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB CÉGEIHEZ, AKIK ÚGY GONDOLTÁK, HIRDETÉSÜKKEL TÁMOGATJÁK A MIFOCINK.COM ÉS A MISPORTUNK.COM SPORTOLDALAKAT!

Tesco, Aldi, Media Mark, szallas.hu, Duna Autó Zrt., Euronics, UPC, Pécsi Szalon Sör, Volvo Magyarország – csak néhány cég azok közül, melyeknek vezetői úgy döntöttek, hirdetésükkel támogatatják a mifocink.com és a misportunk.com oldalakat.

Tartozzon Ön is közéjük!


A mifocink.com 2011-ben indult.
A cél egyértelmű volt! Szerettem volna létrehozni egy menedzserektől, klubvezetőktől és mindentől független, a magyar futballról szóló oldalt, ahol érdekek nélkül írhatunk a sportágról. Úgy gondolom, a magyar futball jó dolgai mellett azokról is írni kell, amelyeket legtöbben eltitkolnának, letagadnának, meg nem történtté tennének. Ha kritizálok is, nem a futball ellen, hanem a magyar futballért teszem. Épp ezért ahogy az oldal beszámol a hazai labdarúgás kényes kérdéseiről, úgy hírt ad minden olyan eseményről, amely emeli a magyar futball színvonalát, és egy kicsit is segíti labdarúgásunk fejlődését. Törekvésem sok helyen nyitott fülekre talált, az oldalt egyre többen ismerik és szeretik.

A misportunk.com 2015 január 1-jén indult!
Szerettem volna létrehozni egy sportoldalt, ahol minden magyar sportoló helyet kaphat. Egy sportoldalt, ahol az utánpótlás-neveléssel ugyanúgy foglalkozhatunk, mint a felnőtt, profi sporttal, ahol az extrém, az egyéni és a csapatsportágak képviselői jól megférnek egymás mellett, nem utolsósorban, ahol az amatőr sportolók is helyet kaphatnak.

Jelen hirdetési árak a cikkekben megjelenő hirdetésekre vonatkoznak, azaz minden egyes alkalommal, amikor egy olvasó megnyit egy cikket, a szövegbe ágyazva megjelenik az Ön vagy cége hirdetése. Ez oldalanként és naponta öt-hat cikket jelent. Lehetőség van továbbá videós anyagainkban való megjelenésre is.


Természetesen van lehetőség vegyes hirdetés – a cikkben és a videón is – , illetve hosszabb időtartamra való hirdetés elhelyezésére, de ezek ára külön tárgyalás alapját képezi. Ugyanez vonatkozik a nem a cikkben, hanem a főoldalon elhelyezni kívánt hirdetésekre is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák, így azokat még 27 százalék áfa terheli.
A hirdetési díjakat a szerződés megkötése után kell kiegyenlíteni, amíg a hirdetés
ellenértéke nem érkezik meg, a hirdetés nem jelenik meg.


Ha felkeltettem érdeklődésed, várom e-mailod az info@mifocink.com címre!
Köszönettel: Fehér György

 



2000 méteres futóverseny is bekerült az edzőképzés felvételijébe! Bekő Balázs: A szurkolóknak mindenhez joguk van!