mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Hogy lehet Mészáros Lőrincé a Diósgyőr?

Fura összefonódások vannak ebben a nagyszerű magyar futballban és az is érdekes, hogy vannak, akik egyre több futballklubot akarnak maguknak. A miértekre nagyon nincs válasz, mint ahogy arra sem, hogyan lehet egy embernek két NB I-es csapatban is érdekeltsége.

Tulajdonosváltáson esett át a héten a Diósgyőr. Az, hogy egy orvos vajon miért akar magának NB I-es csapatot, erősen homály fedi. Mondhatnánk, hogy okosabbak leszünk, ha megnézzük, kik is az igazi tulajdonosok, de igazából ez sem fedi az igazságot.

Azért próbáljuk meg.

Dr. Magyar Mátyás, a BORSODI SPORT Holding Kft. ügyvezetője és a Fájdalom Ambulancia magánorvosi központ vezető szakorvosa, mint a DVTK egyik új tulajdonosa nyilatkozott a napokban.

Ugyanez a Dr. Magyar Mátyás a Puskás Akadémiánál mint a serülésellátásért felelős orvos szerepel.

Mindez azt jelenti, hogy az egyik NB I-es klub orvosa megvette a másik NB I-es klubot.

Viccesen mondhatnánk, hogy érdekes lesz az, mennyi sérültje lesz a PAFC-nak a DVTK ellen? De ez egyáltalán nem vicc.

Főleg úgy nem, hogy Dr. Magyar Mátyás a már említett Fájdalom-ambulancia kft  16 százalékos tulajdonosa, a magánorvosi központ vezető szakorvosa.

És tudják kinek van 32 százalék tulajdona ebben a cégben?
Mészáros Lőrincnek!

Beszarás, de ez igazából azt jelenti, hogy a Puskás Akadémia elnöke megvásárolt egy másik NB I-es csapatot.

No de ebben az új szövevényes tulajdonosi körben ott van a Hódút is.
Ami történetesen Szijj Lászlóé.

Tudják, azé a Szijj Lászlóé, aki egyébként a Tiszakécske tulajdonosa is, akinek a jachtján vakációzott Szijjártó Péter, és aki egy egyik legnagyobb üzlettársa Mészáros Lőrincnek.

És az egészben az a legnagyobb, hogy az MLSZ mindezt szépen, szó nélkül nézi végig!Amit Diósgyőrben műveltek Geri Gergellyel, az vicc! Bár azt hiszem, a tréner nem nagyon nevet! Bizony, erre kevesen fogadtak volna! Vagy sokan!