mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Akár 100 ezer jegy is elfogyhat a Diósgyőr-Fradira, a bevételt az egészségügyi dolgozók kapják!

Nem mindennapi jótékonysági akciót indította a Diósgyőr szurkolói. Most bárki megveheti a jegyét a hétvégi, Diósgyőr-Ferencváros mérkőzésre. Sőt, szinte bármennyi jegy elfogyhat az összecsapásra, a bevételt pedig az egészségügyben dolgozók kapják!

Elérkezett az idő, hogy MI is harcba szálljunk ebben a nehéz helyzetben! Nagyon fontos, hogy összetartsunk és segítsünk amiben csak lehetséges, de EGYÜTT nem ismerjük a lehetetlent!
Mint tudjuk 2 kórházunk is komolyan készül arra, hogy állják a vírus sarát. A Semmelweis kórházat járványkórházzá alakították át, így idő kérdése, hogy mikor lesz szükség a támogatásra az ottani dolgozóknak és minden Miskolcon tevékenykedő egészségügyi dolgozónak. Egy ország terhe nyomja vállukat, és többek között a családról, szabadidőről valamint egészségi biztonságról kell lemondaniuk. Mi innen "kintről" nem sokat tehetünk, de amit tudunk azt MEG KELL tennünk!

A szurkolói csoportok a helyzetre való tekintettel arra buzdítanak, hogy menjünk meccsre, így "haza hozzák" a Fradi meccset! Ezt a képzeletbeli meccset egy olyan képzeletbeli stadionba rendezik meg, amiről álmodtunk mindig is, hisz ide MINDENKI tud jegyet venni. NEM FOGYNAK EL!!
A JEGYEK EGYSÉGESEN 1500 FORINTBA KERÜLNEK, ÉS EGY EMBER TÖBBET IS VEHET!!
HOZZATOK EL MINDENKIT!!! SZÓLJATOK A CSALÁDTAGOKNAK, SZOMSZÉDOKNAK, ISMERŐSEITEKNEK, mindenkinek akit csak ismertek! Mutassuk meg, hogy nincs olyan stadion amit nem tudnánk megtölteni! Nincs olyan probléma amivel nem tudnánk megküzdeni!

A MÉRKŐZÉS JEGYÁRAIBÓL BEFOLYT ÖSSZEGET A KÓRHÁZAKNAK AJÁNLJUK FEL, ILLETVE TOVÁBBI AKCIÓK MEGVALÓSÍTÁSÁRA FORDÍTJUK!

A JEGYEK EGÉSZEN A MÉRKŐZÉS NAPJÁIG MEGVÁSÁROLHATÓAK!
A kezdőrúgás elvégzése 50-50 ezer forintba kerül félidőnként.

DIÓSGYŐR - FERENCVÁROS 2020.03.28.
A jegyek árát az alábbi számlaszámra tudjátok elutalni:
11600006-00000000-83461268

DSZK

 

Közleménybe kérjük, hogy "jegyár" - at írjatok!

A MI VÁROSUNK, A MI ORSZÁGUNK!

- Diósgyőri Szervezett Szurkolói csoportok -

Ez olvasható az Ultras Diósgyőr facebook oldalán.

Hozzáfűzni semmit nem kell.

Pontosabban: mindenki „menjen” a Diósgyőr-Fradira!



Sportszerűségből elégtelen: egy hete még volt olyan amatőr csapat, amelyik nem ment bele a halasztásba! Van olyan NBI-es játékos, akinek havi fizetéséből 50 intenzíves szakápolót lehetne fizetni...havonta