mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Sportszerűségből elégtelen: egy hete még volt olyan amatőr csapat, amelyik nem ment bele a halasztásba!

A magyar labdarúgó bajnokság egy héttel ezelőtt még zajlott, igaz, zárt kapuk mögött. Ez nem csak a profi csapatokat, de az amatőröket is érintette. Persze, már akkor voltak olyan csapatok, melyek halasztottak, mert a játékosok nem akartak már játszani. Sajnos volt olyan csapat, amely hajthatatlan volt, és nem ment bele a halasztásba!

„Csapatunkból több játékos és vezetőedzőnk is jelezte, hogy - érthető okokból - nem vállalják a mai bajnokit ezért annak halasztását kértük tegnap este. Ellenfelünk ehhez nem járult hozzá így természetesen sor került a mérkőzésre zárt kapuk mögött. 12 játékos vállalta a mérkőzést akik értékes pontot szereztek! „

Ez a bejegyzés olvasható a Hidegkúti SC facebook oldalán.
Mint megtudtuk, a Budapest II. osztályban szereplő csapat már korábban kérte az Airnergy FC elleni mérkőzés elhalasztását az ellenféltől, ám ők ebbe nem mentek bele.

Hogy miért volt ennyire fontos a vendégeknek nem tudni, hiszen ők a tabella 5. helyén, míg a hidegkútiak a 13. helyen állnak, tehát a mérkőzés sem kiesésről sem bajnoki címről nem döntött – még akkor sem, ha valamilyen oknál fogva a mostani állapot lenne a végeredmény. A meccs egyébként 0-0-s döntetlennel zárult.



A válogatott időt nyert. Időt arra, hogy tényleg magyar válogatott legyen! Akár 100 ezer jegy is elfogyhat a Diósgyőr-Fradira, a bevételt az egészségügyi dolgozók kapják!