mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A Wizz Air szurkolói különgépet indít a válogatott azerbajdzsáni selejtezőjére

A Wizz Air szurkolói különjáratot indít Bakuba, a magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőjére. A Horvátország ellen aratott vasárnapi győzelem után a csapat június 8-án lép pályára Azerbajdzsán vendégeként.

A különjárat június 8-án reggel indul Budapestről, kora délután érkezik Bakuba, és a mérkőzés után, az éjjeli órákban indul vissza Magyarországra. Jegyek 28,690 forinttól (egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket)  már foglalhatók a wizzair.com honlapon, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

 

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air régóta támogatja a válogatott szurkolóit, hogy a helyszínen biztathassák a nemzeti tizenegyet. A 2016-os Európa-bajnokság meccseire, valamint a 2018-as vb-selejtezők idegenbeli mérkőzéseire is szervezett különjáratokat a légitársaság.

Nagyon drukkolunk a magyar válogatottnak, és örömmel biztosítjuk a szurkolók bakui utazását. A járatindulások időzítésével igyekszünk a lehető legkényelmesebbé tenni a focirajongóknak, hogy élőben láthassák a kedvenceiket, és még aznap éjjel hazatérhessenek a Wizz Airtől megszokott alacsony viteldíjak és kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálás mellett - mondta Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.


 

A Wizz Airről

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 109 db Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 650 útvonalat kínál 25 bázisról, 146 célállomásra, 44 országban. A Wizz Airnél mintegy 4 500 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően 2018-ban 34 millió utas választotta a légitársaságot. A Wizz Airt a Londoni Értéktőzsdén jegyzik “WIZZ” kóddal, szerepel az FTSE 250 és az FTSE All-Share tőzsdei indexekben. A Wizz Air rendelkezik a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditjának (IOSA) regisztrációjával, ami a légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése. A légitársaság a közelmúltban az elérhető legmagasabb, 7 csillagos biztonsági minősítést kapta a világ légitár-saságainak biztonságát és szolgáltatásait értékelő AirlineRatings.com felmérésében, 2017-ben pedig Az Év Európai Légitársasága címmel tüntette ki a neves Aviation 100 kiadvány, amely a légi ipar kiemelkedő teljesítményű szereplőit díjazza.

 

 



Dzsudzsák 100 Bravó fiúk! Megyünk az Eb-re