mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mindenki a helyére került?

Amikor csodálkozásomat fejeztem ki, hogy az igazából az NB I-ben még semmit sem mutató Ugrai bekerült a válogatottba, volt olyan olvasó, aki nekem támadt. Ráadásul Ugrai kifejezetten jól mutatkozott be a nemzeti csapatban. Most viszont őt, és Busai Attilát is kitették a Diósgyőrből.



Három meccs egy döntetlen két vereség.
Valami nagyon nem stimmel Diósgyőrben, hiszen hiába a rengeteg pénz, hiába az új stadion, a csapat csak szenved.

Szenvedett tavaly is és szenved most is.
Közben pedig a játékosok szabály szerint megbuktatták azt az edzőt, aki megpróbálta őket keményen fogni.

Nos, Bódog már rég a múlté, a DVTK a végén bennmaradt az NB I-ben, ám rossz nyelvek szerint idén már nem ússza meg a kiesést. Persze, lehet, hogy a vezetők a fejükhöz kapnak, ezt támasztja alá, hogy két játékost, Ugrai Rolandot és Busai Attilát kitették a keretből.

- A döntés hátteréről nem szeretnék többet mondani annál, mint amit feltétlen muszáj.  Fogalmazzunk úgy, hogy nem voltunk elégedettek a két játékos elmúlt hetekben mutatott teljesítményével, így a mai naptól a második csapat edzéseit kell látogatniuk. Busai Attilát és Ugrai Rolandot is személyesen tájékoztattam a pénteki edzés előtt. Most az a legfontosabb, hogy a csapat nyugodtan készüljön az MTK elleni bajnokira, ezért az ügyet egyelőre lezártnak tekintem. Ha lesz változás a játékosok ügyében, azt azonnal be fogjuk jelenteni - – nyilatkozta Tajti József, a DVTK sportigazgatója.

Nos, hogy mi áll az ügy hátterében, nem tudjuk, bár a két játékosról az a hír járja, hogy nem mindig tartja be az „éjszakai takarodó” időpontját, sőt, egyikükről szinte mindenki tudja a magyar futball bennfentes világában, hogy a bundabotrány kirobbanásakor a Dunába dobta a telefonját. Persze, az is lehet, hogy csak bűnbakot kerestek Diósgyőrben, és ugye 3 hónap után mégsem küldhetik el újra az edzőt!

A nyilatkozat szerint ha lesz változás a két játékos ügyében, azt bejelentik, bár ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy mit kell tennie valakinek, aki nem edzhet a csapattal, hogy visszakerüljön a csapatba.



Windecker József fél év után úgy válaszol, hogy nem mond el semmit! Ha ez nem fogadási csalás, akkor semmi!