mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szurkolói falu vár a Budapest Parkban!

A Magyarország-Portugália vb-selejtezővel párhuzamosan az MLSZ Szurkolói Klub egész napos játékokkal egybekötött közös meccsnézést szervez a Budapest Parkba – nem csak klubtagoknak!A regnáló Európa-bajnok magyarországi fellépése megmozgatta a hazai futballkedvelőket, így néhány óra alatt elfogytak a jegyek a Groupama Arénában vasárnap este megrendezendő mérkőzésre. Azonban azoknak sem kell lemondaniuk a meccsnézés közösségi élményéről, akiknek nem jutott jegy a mérkőzésre, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség közös meccsnézést szervez a Budapest Parkba.

Az esemény már reggel elkezdődik: 9.30-tól várják a legkisebbeket és családjaikat, akiket a Szurkolói Falu focis játékai mellett a Budapest Park saját rendezvénye, a Pöttömkert interaktív gyermekprogramjai is várnak. A délelőtt főszereplője Gryllus Vilmos, aki 11 órától lép fel a nagyszínpadon. A belépés a felnőttek részére 13 óráig 500 forint, utána a belépés egész délután és este ingyenes. A belépőkből származó bevétel 50 százalékát jótékonysági célra fordítják: a Piros Orr Bohócdoktoroknak adományozzák. 

Délután a focié lesz a főszerep: a fiatalok és idősek számos focis játékban kipróbálhatják magukat, így lesz rúgáserősség-mérés, indulósebesség-mérés, dekázóverseny, fejelőverseny, célba rúgás és Teqball is. Ráadásul a résztvevők között különféle ajándékokat sorsolnak ki, sőt, korábbi válogatottak megjelenésére is számíthat a helyszínen szurkoló közönség. A játékok este 7 óráig szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, majd DJ Lotfi Begi a leghúzósabb slágerekkel alapozza meg a hangulatot a meccsre. 

Közvetlenül a vb-selejtező kezdete előtt Hegedűs Henrik vezetésével egy rövid futballszakmai elemzést is láthatnak a Parkban szurkoló rajongók. A magyar szurkoló már csak olyan, hogy... Küzdeni kell!