mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Jótékonykodik a Fradi szurkolói csapat

A Budapest-bajnokság első osztályában szereplő Ferencvárosi Futball Club játékosai a téli szünet beálltával sem pihennek. Bár a bajnokságnak vége, a játékosok több jótékonysági futballtornán vesznek részt a jövőben.

FEHÉR GYÖRGY

Legközelebb például december 10-én Fonyódra utazik a csapat, ahol egy egész napos rendezvényen vesznek részt.
- Immár hagyomány nálunk, hogy a téli és a nyári szünetben is elmegyünk különböző jótékonysági tornákra – mondta Csoma Gábor, a csak Fradi-szurkolókból álló csapat vezetője. – Fonyódra is jótékony céllal megyünk, azért, hogy részt vegyünk a Fonyódi Ovódáért Alapítvány 12 csapatos, nemzetközi jótékonysági tornán.
Mint azt a sportvezető hozzátette, a tornán befolyt pénzbeli és tárgyi támogatás – a szervezők tiszta játékokat, ruhákat, könyveket és sportszereket is várnak – a helyi ovi kapja.
-  Rengeteg vidéki tornára hívnak minket, hiszen a Ferencváros neve az egész országban jól cseng. Ráadásul egyre többen gondolják úgy, hogy a mi, csak szurkolókból álló amatőr csapatunk képviseli az igazi fradizmust. A mostani tornára természetesen minden játékos visz valamilyen ajándékot, sőt, felajánlottunk egy már nem kapható FFC-mezt, melyet a szervezők licitre bocsájtanak, és a befolyt összeg is az ovisoké lesz.






Tőzsér Dániel: Egy nappal a kislányom születése előtt elutaztam a válogatottal – Storck cserébe a keretből is kihagyott A nagy akarásnak most nem nyögés lett a vége (közepe)