mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Gyerünk gyerekek, egy ország veletek!

Elindultak a fiúk arra az utazásra, melyre 44 éve vár az ország. Persze, a magyar válogatott tagjai nem nyaralni mennek Franciaországba.


 

- Jó felkészülésünk volt, az együttes készen áll a kontinenstornára. Mind a játékosok, mind a szakmai stáb tagjai izgatottan várják az Eb-t. Megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani és az országot méltóképpen képviselni, illetve bebizonyítani, hogy 44 év után ismét helyünk van az Európa-bajnokságon - mondta Benrd Storck szövetségi kapitány, aki hozzátette,  nem érez nyomást, illetve arról is beszélt, hogy a keret mind a 23 tagja egészségesen várja a tornát.

 - Végre eljött a pillanat, amelyre a kijutás óta vártunk. Elindulhatunk az álmunk felé - mondta Lovrencsics Gergő, aki elárulta, izgulnak. A Lech Poznan légiósa szerint a tervezett munkát sikerült elvégezni, így fizikálisan és mentálisan is készen áll a csapat a megméretésre. Hozzátette: az első, egy hét múlva esedékes osztrákok elleni meccsig a finomhangoláson és az ellenfelekből való felkészülésen lesz a hangsúly.


A magyar válogatott busza néhány perccel 10 óra előtt gördült be a ferihegyi repülőtér 1-es termináljához, ahol mintegy 50, "Magyarország" feliratú, fekete pólót viselő szurkoló várta a küldöttséget. Az épületen belül további 50, dudával és zászlókkal felszerelt drukker várakozott. A csapatot szállító chartergép kedden 11.40-kor szállt fel a Liszt Ferenc Repülőtérről. A magyarok jövő kedden Bordeaux-ban Ausztriával, négy nappal később Marseille-ben Izlanddal, majd június 22-én Lyonban Portugáliával találkoznak.Pintér Attila a menybe ment Ezek megőrültek. Nem, inkább...teljesen inkorrektek...