mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Németh Krisztiánnak magyar csapattársa lehet – a BLSZ II-ből

Németh Krisztián a téli átigazolási időszakban került a katari al-Garafa csapatához. Bár sokan csodálkoztak a döntésen, a játékos ontja a gólokat. Most azonban elképzelhető, hogy Némethnek magyar csapattársa lesz, akit a katariak ráadásul a Budapest-bajnokságból igazolnának. A pesthidegkúti Bedő Domonkosra állítólag a különböző videó-megosztókon találtak rá.

Bedő Domonkos (zöldben) eddig több mint 200 gólt szerzett a Hidegkúti SC mezében - most élete legnagyobb lehetősége előtt áll

A Hidegkúti SC beszámolója szerint a csapat háza táján évek óta az az egyik legnagyobb kérdés csapatunk háza táján, hogy sikerül-e megtartaniuk leggólerősebb játékosukat Bedő Domonkost.
A 26 éves játékos eddig több mint 200 gólt szerzett a budapesti csapat színeiben, az utóbbi években az NB III-as Pénzügyőr SE, a BLSZ I-es Voyage és a nem oly rég még az NB I-ben szereplő Eger mellett osztrák és német alacsonyabb osztályú csapatok is szerették volna leigazolni, ám végül maradt nevelőegyesületénél.

Nyáron azonban élete lehetősége elé néz…

Bedő Domonkos ugyanis július elején a katari Al-Gharafa SC-hez utazhat, ahol 3 napja lesz bizonyítani, hogy magasabb szinten is megállná a helyét. A katari kluboknál nem példátlan, hogy a nemzetközi videómegosztókon kutatnak ügyes, ismeretlen (olcsó) játékosokért így kiegészítve azt az 1-2 igazi sztárjátékost akit alkalmaznak.

A beszámoló szerint a katariak szeme a Hidegkút, youtube-ra feltöltött meccsösszefoglalóiban akadt meg Bedő Domán.

Tudjuk, hogy a katari élvonal nem a BLSZ II szintje. Az Al-Gharafa amúgy nem lehet ismeretlen a magyar szurkolók számára, hiszen itt szerepel tél óta a válogatott csatár, Németh Krisztián is. Óriási lehetőség ez Bedő Domonkos számára és reméljük, élni tud majd ezzel. Az Al-Gharaffának vannak partnerklubjai a II. és III. osztályban is, így ha nem is egyből a sárga-kékekhez, de az egyik satelit klubhoz talán odakerülhetne. Szóbeli ígéretünk van arra Domától, hogy a rövid túráról blogbejegyzéseit olvashatjátok majd honlapunkon. A HSC vezetősége büszke, hogy egy saját nevelésű focista akár ekkorát ugorhat a hidegkúti “katlanból”.” – olvasható a klub bejegyzésében"

Egy (óriási bomba) Bedő-gól a sok közül...



Puskás Öcsi szülinpja előtt lett a legendák legendája Fradi bajnoki cím 11 év után 1992-ben: 30 ezer néző Diósgyőrben, majd 30 ezres fieszta az Üllői úton. És ma?