mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ha tehetném, most megkérdezném Kubatov Gábort, hogy....

Ha lehetne, most megnézném Kubatov Gábor arcát.
Ha lehetne, most fürkészném tekintetét.

Ha lehetne, most megkérdezném a Ferencváros első csapatának játékosait, szeretnének-e minden héten ilyen hangulatban pályára lépni?
Ha lehetne, most megkérdezném a Ferencváros első csapatának játékosait, milyen plusz energiákat szabadítana fel bennük, ha így szurkolnának nekik?
Ha lehetne, most megkérdezném a Ferencváros első csapatának játékosait, nem könnyebb-e egy esetleges vereséget is így elviselni?

Fradi induló

Közzétette: Ferenczvárosi C-közép – 2016. március 13.

Ha lehetne, megkérdezném, hogy a  Ferencvárosi Torna Club vezetése (feltehetőleg a kommunikációért felelős Volly György, avagy Nyíri Zoltán operációs igazgató avagy mindkettő, és nyilván Kubatov Gábor tudtával és beleegyezésével) miért tiltott le minden ferencvárosi játékost a mai NB III-as meccs előtt a megszólalásról?

Ha lehetne, megkérdezném, miért gondolják, hogy ilyen piti módon bármit is elérhetnek?

He lehetne, megérdezném, nem gondolják-e úgy, hogy saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt azok, akik ilyen rendelkezéseket hoznak?

Ha lehetne, most megkérdezném Kubatov Gábort, neki miért nem kell az ilyen hangulat?
Ha lehetne, most megkérdezném Kubatov Gábort, miért jobb negyedházzal kongó stadionban játszani, mint ilyen hangulatban?

 

Közzétette: Ferenczvárosi C-közép – 2016. március 13.

 

Ha lehetne, most megkérdezném a Fradi elnökségének tagjait, miért hagyják, hogy megszűnjön az, amit Fradizmusnak hívnak?

Ha lehetne, most mindannyiuknak elmondanám: Fradizmus és Fradi tábor akkor is lesz, amikor nekik semmi közük nem lesz ehhez a klubhoz

De természetesen mindezt nem lehet.



 


(Fotók és videók: Ferenczvárosi C Közép)


 



Gyász: Elhunyt a mágus! Miért hallgat a Fradi Média a Csepel elleni nagyszerű hangulatról, a szurkolókról?