mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vajon a magyar futballisták kihasználják a csajozásnál, hogy futballisták, esetleg ismert emberek?

Van egy városi legenda, miszerint Totti fiatalkorában egy szórakozóhelyen odament egy lányhoz, és csak annyit mondott: szia Totti vagyok. Tudod, az a Totti. Kérdés, a magyar futballisták kihasználják-e a csajozásnál, hogy futballisták, esetleg ismert emberek?

A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában játszik.

Azoknak, akik vállalták a részvételt 20 kérdésre kellett válaszolniuk. Mivel néhány, társadalmi témát is érintő kérdést is feltettünk nekik, ezért ígéretünkhöz híven egyetlen futballista nevét sem hozzuk nyilvánosságra.

A feltett kérdésekre a megkérdezettek öt válasz közül választhattak:
1. Abszolút
2. Nagyon
3. Félig-meddig
4. Nem nagyon
5. Egyáltalán nem

Az elkövetkezendő húsz napban mindig egy-egy kérdéskör eredményét hozzuk nyilvánosságra. A negyed kérdésünk a játékosokhoz az volt, a magyar futballisták kihasználják-e a csajozásnál, hogy futballisták, esetleg ismert emberek?


Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com


Nos, elég egyértelmű válaszok érkeztek
Száz játékosból 73-an az „abszolút”, 14-en a „nagyon”, 9-en a „félig-meddig”, míg 4-en a „nem nagyon” választ jelölték meg.

- Nem titok, vidéken a futballisták „királyok”, ha csajozásról van szó. Úgy látom, a lányoknak sikk focista sráccal járni, ha elmegyünk egy helyi szórakozóhelyre, nem nehéz ismerkedni. És legyünk őszinték, ki ne használná ezt ki – mondta egy Nógrád megyei játékos, de az egyik NB I-es futballista szinte pontosan ugyanezzel a mondattal kezdte.

- Kihasználni hogy ismert vagyok? Bevallom, megteszem. Nekem is tetszik, ha vannak olyan csajok, akik tudják ki vagyok, de azt látom, a lányoknak is bejön, ha egy ismert, NB I-es játékossal járhatnak. Persze, olyan párom is volt, akinek hiába mutatkoztam be, elsőre fogalma sem volt, hogy futballista vagyok.

Csütörtökön arra a kérdésre kapunk választ, hogy a játékosok számára mennyire fontos a a klubhűség?

 



Kiállítás nyílt a Fradi-legenda életéről Vajon a magyar játékosoknak mennyire fontos a klubhűség?