mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Bekő Balázs: A szurkolóknak mindenhez joguk van!

A hétvégén a szurkolók, a hét elején a klubvezetők is kifejtették kritikájukat a Diósgyőr eddigi szereplése kapcsán. No de mit szól ehhez a csapat vezetőedzője, Bekő Balázs?


,,A szombati, MTK elleni mérkőzés után sok szurkoló leírta, elmondta a véleményét a látottakkal kapcsolatban, ezek között akadtak előre mutató megnyilvánulások, de jó pár kritikus hang is elhangzott…” – olvaható a boon.hu-n.

Nincs ezzel probléma, ezt egy normális szurkolói reakciónak tartom, hiszen nem szerepelünk túl jól a bajnokságban – válaszolta erre Bekő Balázs. – A nézőknek joguk van mindenhez, ha az eredmények nem megfelelőek, akkor mondhatják azt, hogy menjen az edző, vagy menjen a játékos, a másik oldala pedig ennek az, amikor a győzelmek után azt kiabálják, hogy ,,Szép volt, fiúk!” Az ember jobban szereti az utóbbit, az előbbi nyilván nem esik jól, de ha ezt kapja, akkor azért kell dolgoznia, hogy mindez megforduljon. A két hazai meccsünk, azt gondolom, rendben volt, az eredmény a Videoton ellen nem, a két idegenbeli mérkőzés viszont rosszul sikerült, nem volt bennük sok pozitívum. Nem vagyok az a feladós típus, az, aki megfutamodik, mert nem sikerül valami elsőre. Teszem a dolgom, egészen addig, amíg a vezetők bíznak bennem, amíg ők mást nem mondanak. Eddig is a legjobb tudásom szerint dolgoztam, ezután is így fogok, minél hamarabb pozitívba akarjuk fordítani ezt a rossz sorozatot, A többes szám oka: egyedül nyilván kevés vagyok ehhez, kellenek a játékosok is.

(Fotó:boon.hu)



Tetszenek az oldalak? Támogasd a fejlődésüket hirdetéseddel! Deutsch Tamás stand up