mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Felvidék történelmi mérkőzésen legyőzte Székelyföld válogatottját

Megszerezte történelmi első győzelmét a felvidéki válogatott, amely 1-0-ra nyert Székelyföld ellen.





A történelmi mérkőzés főszereplői (fotó:mti.hu)

Csütürtök délután, Dunaszerdahelyen rendezték a történelmi mérkőzésr, melyre mintegy ezer ember látogatott ki. Az első félidőben a székelyföldieknek volt több helyzete, de gól csak a második félidőben esett, azt pedig a 69. percben a Felvidék válogatottja szerzett. A történelmi találat Jakus Tamás nevéhez fűződik.

Nagyon szépen köszönjük a szurkolók támogatását, munkanap ellenére is nagyon sokan kijöttek, és végig buzdítottak bennünket. A székelyföldi válogatott már több éve együtt játszik, ez meglátszott a játékukon. Mi a harmadik alkalommal találkoztunk, de a szívünket a pályán hagytunk, és ezért is győztünk. Gratulálok a csapatomnak. Remek az összmunka, mert kiváló és hozzáértő szakmai stáb irányít minket – mondta Novota Zoltán, a felvidékiek csapatkapitánya az ujszo.com-on.


Jó mérkőzést láthattunk, a játékosok már nagyon várták ezt az összecsapást. Nagyon jól éreztem magam a kispadon, ezt a nézők is láthatták. Fantasztikus atmoszférában játszottunk, és örülök, hogy győzelemmel örvendeztettük meg a nézőket – mondta Ladislav Molnár, Felvidék válogatottjának szövetségi kapitánya.


Képek a mérkőzésről

 


 



 



Fotók:mti



Úgy látszik, a becsület végérvényesen kiveszett az újpesti vezetőségből Kérlek, táncolj még Törő!