mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ilyen lesz a mifocink 2015-ben

Hogy milyen lesz az oldal 2015-ben?
Nos, nem tagadom, tervek vannak.



Először is szeretnék beszámolni a magyar futball elmúlt 30 évének legnagyobb sikeréről. Arról, ahogy a magyar válogatott kijut az Európa-bajnokságra.

Persze, emellett továbbra is megpróbálok utánajárni olyan dolgoknak, melyeket mások letagadnának, elhallgatnának. No, és a mifocink.com megmarad amolyan véleményoldalnak, de…

De „szeretnék” fejlődni, szépülni.
Szeretném, ha az oldalnak valóban weboldal kinézete lenne. A nyitólap jelenleg inkább blogoldalnak néz ki, szeretném, ha a jövőben weboldal kinézete lenne úgy, hogy 3-4 anyag képes beharangozóját is megtalálhatná ott az olvasó. Bevallom, nagyjából semmit nem értek ehhez, és mivel ez az oldal még korántsem profittermelő oldal, így nagyon keret sincs egy profi programozóra, fejlesztőre (vagy tudom is én, hogy hívják), de igyekszem megtalálni a megoldást.

Emellett szeretnék egyre több videós anyagot csinálni. Sőt, szeretnék legalább heti egy, amolyan hét témája néven futó nagyobb videós anyagot készíteni, ahol megkeresném a hét ügyeinek főszereplőit, és megkérdeznénk a véleményüket.

Őszintén mondom, szeretném, ha az oldal nagyobb olvasottságú lenne, ha – mondjuk úgy – kisebb vezető szerepet töltene be itthon. Nem azért, mert egyéni elismerésre vágyom, hanem azért, mert szeretnék egy olyan oldalt, ahol tényleg reális képet festhetek a magyar futballról. Egy olyan oldal, amelyben nem az szabja majd meg a témákat, hogy a menedzserek kit akarnak benyomni, kiről szeretnének „fényező cikket” megjelentetni. Egy oldal, ahol minden kényes kérdést felvetek, minden kényes kérdéssel megkeressem az illetékeseket. Persze, nincsenek illúzióim. Tapasztalatból tudom, hogy a mai magyar futball vezetői nem szeretnek válaszolni a kényes kérdésekre. Sőt, nem is válaszolnak rájuk.  De nem hagyom annyiban. Ha az illetékesek, klubvezetők, játékosok nem válaszolnak, akkor véleményük, álláspontjuk nélkül adom ma le cikkeimet.
 
De nem szeretnék negatív képet festeni a magyar futballról.
Reális képet szeretnék festeni róla.
Ha kritizálok is, nem a magyar futball ellen, hanem a magyar futballért teszem.

Épp ezért beszámolnék a visszásságokról, a kényes kérdésekről a szabályszegésekről épp úgy, mint minden olyan eseményről, amely emeli a magyar futball színvonalát, amely egy kicsit is segíti labdarúgásunk fejlődését.

És ne felejtsük el, van egy másik oldal is. A misportunk.com-on amolyan magazinos jelleggel szeretnék foglalkozni a futballon kívül az összes sportággal, és azok magyar képviselőivel – igaz, erre eddig nem sok időm volt.

Szóval tervek vannak.
Első lépésben az oldal fejlesztését és a videós anyagokat szeretném megvalósítani.
És ígérem, hogy 2015-ben is igyekszem ezen az oldalon érdekes cikkeket írni.

És remélem, 2015-ben is tetszenek majd Önöknek ezek a cikkek.

Fehér György



Ilyen volt a válogatott éve Elkezdődött - de minek