mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Menesztették a Fradi-stadion vezetőjét

Szekeres Tamás, az „Új Albert-stadiont” üzemeltető LUSS Kft ügyvezetője nemrégiben kifejtette, tökéletesen üzemel a stadion, amely a meccsek mellett más rendezvényeknek is otthon ad. Nos, úgy néz ki, mégsem olyan tökéletes a működés, hiszen Szekeres Tamást lényegében kirúgták.


 

A Rangadó.hu értesülése szerint menesztették a Ferencváros új stadionját üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét, Szekeres Tamást. A Fradi korábbi válogatott játékosa idén április óta töltötte be a posztot Európa egyik legnagyobb médiakonszernje, a Lagardere Unlimited Stadium Solutions magyarországi leányvállalatánál.

A weblap érdeklődésre kedden este Szekeres csak annyit mondott, hogy jelenleg még ő az ügyvezető, de hamarosan valóban nem ő lesz – ez vélhetően annyit jelent, hogy a szerződését az ilyenkor megszokott módon december 31-i dátummal bontják fel.

Az egykor Norvégiában, Belgiumban és Németországban is futballozó hátvéd bővebben nem kommentálta információnkat, néhány nap türelmet kért, ezért egyelőre azt sem tudhatjuk pontosan, mi áll a távozása hátterében, és ki lesz az utódja a LUSS élén.

Szekeres a közelmúltban azért került a szurkolói érdeklődés középpontjába, mert a stadion vadonatúj gyepszőnyegének katasztrofális állapota miatt magyarázkodnia kellett, illetve egy szegedi előadáson olyan mondatai voltak, amelyek rosszallást váltottak ki a drukkerekből, de utólag kiderült, hogy a tudósító állítólag pontatlanul idézte, amit mondott.

 



Szép volt kaposvári vezetők! Ilyen volt a válogatott éve