mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kubatov Gábor szembeköpte a Fradi-szurkolókat

Nem tisztem igazságot osztani abban a kérdésben, jó-e a vénaszkenner bevezetése a Ferencvárosnál. Az viszont biztos, hogy Kubatov Gábor, a 2-es szektor egykori tagjából lett Fradi-elnök szembeköpte azokat, akik közül jött.


 

Kubatov Gábor 15-20 évvel ezelőtt még a 2-es szektor tagja lett.
Tudják, ez volt az a csoportosulás, akik edzőket buktattak meg – mint például Novák Dezső – bejártak a klubházba, ha úgy gondolták, játékosokat fenyegettek meg, ha úgy gondolták saját szurkolótársaikat "terrorizálták”, fiatal srácok utolsó pénzükön vett söreiket, sálait vették el egy-egy idegenbeli meccsre való vonattal utazás során.

Kubatov Gábor annak a 2-es szektornak a tagja volt, melynek tagja egy ilyen, vénaszkenneres beléptető rendszer hírére bizony erőnek erejével győzték volna meg az akkori klubvezetést, hogy ez rossz ötlet.

De Kubatov Gábor immár Fidesz-vezért, nem mellesleg a Fradi elnöke. Aki bevezette a vénaszkennert. De ez engem nem zavar.
Sokkal inkább az, hogy a héten simán szembeköpte a Fradi-szurkolókat.

Továbbra is bombázzák ugyanis a kérdésekkel az FTC elnökét, Kubatov Gábort a zöld-fehérek szurkolói, és a klub első embere szokásos felületén, Facebook-oldalán időnként válaszolgat is a felvetésekre. Most az egyik drukker éppen azt tudakolta tőle, "mennyire örül az üzemeltetés annak, hogy jóval kevesebben járnak meccsre, mint amit vártak, ígértek".

Kubatov a felvetésre azt felelte, "mindez a teljes bevétel nem egész 3 százalékát teszi ki, azaz magyarul ez a tétel nem igazán mérvadó a működést illetően”.

Kedves Kubatov Gábor!
Nagyon gyorsan elfelejtette, honnan is indult.
De ami sokkal fontosabb: a Ferencvárosra is vonatkozik az örök szabály: A FUTBALL A NÉZŐKÉRT VAN.

Nem árt, ha ezt jól megjegyzi. Mert Ön már sehol sem lesz, amikor a Ferencváros, és azok szurkolói még mindig léteznek majd!


   



A sportegyesületek mezszponzorációja is reklámadó köteles Vérprofi kommunikáció – legalább az….