mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Nikolics: Így élek Amerikában

Nagyszerű körülmények közé csöppent az Egyesült Államokban Nikolics Nemanja, aki a Legia Varsónak és egyben Európának is búcsút intett, hogy az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire-ben folytathassa pályafutását.


Új otthonra lelt Chicagóban Nikolics Nemanja. A játékos a napokban költözött be új lakásába, amely egy tömbház 40. emeletén található a Michigan-tó mellett. A luxuskörülmények adottak, hiszen az épületben többek között mozi, wellnessközpont és konditerem is van. Niko meze a 23-as lett új klubjában, ez a szám nagyon kedvelt Chicagóban, mondhatni a legmenőbb, hiszen Michael Jordan is ezt a számot viselte kosarasmezén.

– Jordannek már szerencsét hozott ez a szám, remélem én is sikeres leszek benne. Egyre otthonosabban érzem magam Chicagóban, vannak már törzshelyeim is: a közeli szusiétteremben már kísérnek is az asztalomhoz, és azonnal hozzák a szokásos rendelést, ha betoppanok. Nagyon várom, hogy a család is megérkezzen, én az a típus vagyok, aki akkor képes maximumot nyújtani, amikor minden rendben van körülötte. Ha tudom, hogy a gyerekek jól érzik magukat az óvodában, akkor nekem is menni fog a góllövés – nyilatkozta Nikolics a Lokálnak.



Hajrá Kerület, első a becsület! Suljic hiába lesz állampolgár, nem lehet válogatott