mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Öt magyar játékvezető is ott lesz a BL-döntőben

Sokan kritizálják a játékvezetőket. Bár nem mondom, hogy én nem írtam vagy mondtam volna már kritikus mondatokat ténykedésükről, ám tény, klubfutballt nézve csúcson vannak játékvezetőink. Idén ugyanis nem rendeznek olyan Bajnokok Ligája finálét, melyen nem működne közre magyar „spori”.

Legyen akármilyen is a játékvezetőink ténykedése, szidjuk bármennyire is ítéleteiket, én mindig azt szoktam mondani: ha futballistáink csupán annyit hibáznának, mint a játékvezetők, bizony klubcsapataink a világ élvonalába tartoznának.

Nos, nagyon úgy néz ki, arra még várni kell, hogy magyar csapat játssza a finálét a BL-ben, sőt, egy ideig (reméljük, csak őszig), hogy valamelyik csapatunk bejusson valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe, az tény, hogy nem rendeznek BL-finálét magyar spori nélkül.

Sem a férfiaknál, sem a nőknél!

Mert kiderült, a spanyol házi BL-döntőn, a Real Madrid és az Atlético Madrid milánói összecsapásán. Kassai Viktor lesz a negyedik játékvezető. Kassai egyébként 2011-ben már kapott szerepet BL-döntőn, akkor ő fújta a sípot.

  

A női BL-ben ennél Kassainál is rangosabb feladatot kapott Kulcsár Katalin, aki május 26-ai, Wollfsburg-Lyon döntőt vezeti.  Kulcsár Katalin két asszisztense Kulcsár Judit és Hima Andrea lesz, míg negyedik játékvezetőként Gaál Gyöngyi működik közre a találkozón, de nem ők lesznek csak magyarok a meccsen, hiszen a német csapatban játszik majd Jakabfi Zsanett is.

 



Azért szerintem elég jó most fradistának lenni! Verebes József bármelyik csapattal bajnok lett volna