mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Jótékonysági focitornát szerveznek a Fradi-szurkolók

Szombaton Fradi-Újpest. A Derbi. Ismét a fanatikusok nélkül. A szurkolótáborok ugyanis ismét távol maradnak a meccstől, mégi, róluk szól majd minden szombaton. Merthogy a ferencvárosi drukkerek jótékonysági focitornát szerveznek.


Szurkolótársaink!

Szombaton hosszú idő után újra dobbanhat a Fradi Szív, újra robbanhatnak a dalok, újra együtt lesz a Fradi Tábora! Ne feledjétek! Délelőtt várunk minden Fradistát a jótékonysági SZSZJN tornára. Ezek után délután a terv szerint együtt tekintenénk meg a 2016-os futball EB-sorsolást, majd pedig este az FTC-Újpest derbit (bővebben a helyszínen...). A visszajelzések alapján rengetegen leszünk. Ettől függetlenül terjesszétek az információt, akár itt egy Facebook megosztással vagy szóljatok Fradista ismerőseiteknek: szombaton mint mindig, mindenkire szükség van! Konkrét programtervvel, pontos helyszínnel a hét közepén jelentkezünk!”-olvasható a Szurkolók a Személyiségi Jogok Nélkül csoportosulás Facebook-oldalán.

A tornát egyébként a Green Monsters elnevezésű szurkolói csoport és a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül elnevezésű csoport szervezi. Eddig annyi ismert, hogy a rendezvényre a Gabányi László Sporttelepen (1116 Budapest, Hauszman Alajos utca 5. Időpont: 2015. december 12. szombat, 8 – 14:30-ig.) kerül sor, és már csapatok nevezését nem tudják elfogadni.

Mint említettük, az egész rendezvény jótékonysági, azaz a gyermekkórháznak és az állatmenhelynek szánt adományokat a helyszínen le tudja adni mindenki.
A gyűjtésekről az információkat ide és ide kattintva találhatóak!

A tervek szerint a mifocink.com a helyszínről ad majd tudósítást.


 

Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com

 



Berki tényleg nem felelős? Szerintetek? Változhatnak a meccsre járás szabályai