mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Lezárások, terelések a derbi miatt!

Az Újpest-Ferenváros mérkőzés miatt szinte egész nap útlezárásokra kell számítani Újpesten. Az ujpestfc.hu jóvoltából.megtudhatjuk a részleteket!Csapatunk

A hétvégi derbi napján már reggeltől lehet korlátozásokra számítani Újpesten, ezért fontos, hogy a stadion területére érkező szurkolók a megszokottakhoz hasonlóan a Szusza Ferenc Stadion hazai szektorait a Mildenberger utca irányából közelítsék meg. A megközelítéshez érdemes hozzátenni, hogy azt csak a Baross utca irányából tudják megtenni, mert a Váci út le lesz zárva.

Lezárás

Demonstráció miatt a Váci út egy szakasza le lesz zárva: az Újpest városkapu és a Váci út-Megyeri út kereszteződés közötti szakasz a forgalom elől elzárásra kerül, így már órákkal a mérkőzés előtt lehetetlen lesz a stadiont a Váci út felől megközelíteni. Kérik, hogy mindazon vendégeket, akik a stadiont kocsival vagy tömegközlekedéssel kívánják megközelíteni, számoljanak a lezárással és személygépjárművek esetén a Baross utca irányából (Újpest központ felől) közelítsenek, illetve buszok esetében a 30, 230 és 147 jelű buszokat vegyék igénybe (szintén Újpest központ felől).

VIP vendégek figyelmébe

A mérkőzés napján több helyen is lezárásokra kell számítani. Demonstráció miatt lezárásra kerül a Váci út egy szakasza az Újpest Városkapu és Megyeri út között, ezért a stadiont ebből az irányból megközelíteni NEM lehet! A stadionba a lenti linken elérhető térképen jelölt útvonalon, a Fóti út irányából érdemes érkezni. A vendégszurkolók beléptetése miatt a stadion előtti szakasz is lezárásra kerül. A mérkőzésre a javasolt érkezési időpont 19:30 óra. A mérkőzés után kb. 30-60 percig a stadiont a Megyeri út irányába elhagyni nem lehetséges.




Kabát Péter: Egy világ omlott bennem össze Böde válasza Storcknak: Nincs eredményesebb csatár nála egész Európában