mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az RTL Klubtól jelentjük: Nem kérnek Berkiből!

Berki Krisztiánt valahogy még mindig nem tudják elfelejteni, igaz, szerencsére egyre kevesebbet látni a képernyőn. Ebben nagy szerepe van, hogy általa vezetett műsor óriási bukott. Épp ezért volt meglepő, hogy egyes újságokban felvetették, még mindig van olyan csatorna, amelyik azt a Berkit szeretné egy műsorának főszereplőjének, aki ellen állítólag nyomozás folyik.


Sokan remélik, hogy ebből egyszer valóság lesz

Egyvalamit el kell ismerni.
Berki nagyszerűen menedzseli magát, azaz a nagy semmit. Abból él, hogy nem csinál semmit, igaz, ennek a futballszurkolók csak örülnek, mert így Berki elkerüli a futballklubokat.

Mondjuk az Üllői úton és Vácon is szívesen látnák akkor, ha úgy gondolná, pótolná a kasszából az ő vezetése alatt eltűnő pénzeket.

A TV2 is kényes helyzetbe került akkor, amikor felvetettük, miért gondolják, hogy annak a Berkinek kell náluk műsort vezeti, aki ellen állítólag eljárás van folyamatban.

 

 

Épp ezért volt meglepő, hogy egyes portálok és újságok megpedzették, Berki Krisztián lesz a „Celeb vagyok, ments ki innen” új szériájának egyik szereplője. Berkit is megkérdezték, persze ő „terelt”, de a mifocink.com elküldte kérdéseit az RTL Klubnak is. Íme:

  1. Valóban felmerült-e Berki Krisztián neve a csatornánál?
  2. Tudnak-e arról, hogy Berki Krisztián ellen állítólag a IX. kerületi ügyészség nyomozást rendelt el sikkasztás miatt, mert az indoklás szerint "Berki Krisztián jogtalanul eltulajdonította a Ferencváros pénzét"?
  3. Tudnak-e arról, hogy Berki Krisztián ellen állítólag a VI. kerületi rendőr- főkapitányság is nyomozást folytat nagy értékű csalás és sikkasztás gyanúja miatt.
  4. Tudnak-e arról, hogy Berki Krisztián összes cége állítólag felszámolás alatt áll, legutóbbi cége eladása ügyében - a BK Movie Star Kft.-t tetemes adóhátralékkal, felszámolás alatt „adta el” Berki egy külföldi lakcímmel rendelkező férfinak, aki vallomásában kijelentette, nem is tud arról, hogy ő a cég új tulajdonosa – a hírek szerint a NAV folytat nyomozást? Berki állítólag ezzel a céggel számlázott TV2-es munkái után.
  5. Valóban azt gondolják, hogy egy olyan embert kell bármelyik műsorban szerepeltetniük, aki ellen állítólag ennyi büntetőeljárás és nyomozás folyik?

Oldalunk korábban a TV2-nek is hasonló kérdéseket tett fel, ám ők állítólag nem tudtak Berki visel ügyiről, így Önöknek elküldjük a birtokunkban lévő, nyomozás elrendeléséről szóló ügyészségi határozatot is.

Így  elküldtük az ügyészség hivatalos értesítését is, melyben kijelentik,” Berki Krisztián jogtalanul eltulajdonította a Ferencváros pénzét”.

 

TV2-es tapasztalataim rosszak voltak, ám az RTL Klub "más kávéház". Alig két órával a kérdések elküldése után már jött is a válasz:

Kedves György!

Ősszel számos vadonatúj műsorral jelentkezünk, de ezekben és további terveinkben sem szerepel Berki Krisztián. Az esetleges szereplésével kapcsolatosan számos, a valóságtól elrugaszkodott pletyka kelt szárnyra az elmúlt időszakban. Berki Krisztián korábbi és jelenlegi ügyeiről így nem rendelkezünk információval, hiszen mi nem vagyunk nyomozó hatóság.

Üdvözlettel
Pécsi Norbert Sándor
sajtókapcsolati vezető

Az RTL Klub ezek szerint nem kér Berki Krisztiánból – persze tudjuk, hogy ezek után még simán lehet ő az egyik szereplő a műsorban.

Mi viszont,  sokakkal egyetemben abban bízunk, hogy nemsokára egy olyan hír főszereplője lesz, melyet minden országos csatorna lead majd!



Robert Kilin bátor játékot kér az U21-es csapattól Liechtenstein ellen Miért mondják azt, hogy nem ezen a meccsen dől el a sorsunk – amikor de!