mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A helyszínen szenvedted végig a Vidi BL-meccsét? Féláron nézheted meg a következőt!

Úgy látszik, a Videoton vezetősége is belátta, hogy amit a csapat a Bajnokok Ligájában eddig mutatott, azt nálunk kicsit fejlettebb futballkultúrában nem nevezik futballnak. Na persze kimondani nem mondják ki, de tettek bizonyítanak.

A vidi.hu beszámolója szerint a klub féláron kínálja a belépőket a BATE Boriszov elleni BL-selejtezőre azoknak, akik jegyet vettek a TNS elleni, gyenge játékkal megnyert második körös mérkőzésen. Ez összesen 3300 szurkolót érint. Hogy egészen pontosak legyünk, ez olvasható a vidi.hu-n.

"Egyedi kedvezmények

50% kedvezményt adunk a 2015. július 28-án 20:30-kor megrendezésre kerülő Vidi-BATE Boriszov Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzésre szóló jegy árából, ha a vásárláskor felmutatja a TNS elleni meccs belépőjét, így féláron tekintheti meg a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörét Sóstón! Fontos, hogy a bemutatott jegynek és a vásárolt jegynek ugyanarra a névre kell szólnia! 

2015-ös tavaszi- vagy őszi bérlettel rendelkező szurkolóink pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket a találkozóra. Szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, hogy elkerüljék a mérkőzés napi sorbanállást! A Sóstói Stadion kapui és a jegypénztárak a meccs előtt 2 órával azaz 18:30-kor nyitnak!

A fedett MOL-tribünre 1000 forintért, az I-J szektorokba pedig már 500 forintért juthatnak hozzá szurkolóink a kedvezményes belépőhöz, klubkártya kiváltása nélkül! Egy bérlethez egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani. A jegy kizárólag a bérlettulajdonos nevére szólhat. Ezt a kedvezményt a piac téri VidiShopban (H-P 9.30-tól 12.30-ig, 13.00-17.00-ig), valamint a Sóstói Stadion főpénztárában csütörtökön és pénteken 15 és 18 óra között, illetve a mérkőzés napján a Sóstói Stadion pénztárainál lehet igénybe venni, online jegyvásárlás során nem érvényesíthető.

Ne feledje, hogy akár az új, őszi szezonbérletet, akár a BL-selejtező mérkőzés belépőjét szeretné megvásárolni, mindenképpen hozza magával a 2015-ös tavaszi- illetve őszi bérletét (és előbbi estén a The New Saints elleni belépőjét), hiszen csak annak bemutatásával tudja érvényesíteni kedvezményét.

Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a MOL tribünre a 14 év alatti gyerekeknek kedvezményes árú jegyet szükséges vásárolni, a nem fedett szektorokba továbbra is 500 forintért válthatják meg belépőjüket. Az 500 forintos gyermekjegy online nem megvásárolható.

Az UEFA előírásainak megfelelően a Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzés idején a stadionon belül csak alkoholmentes sört lehet árusítani."


 

 



Itt az újabb MLSZ-hazugság! Súlyos betegséget követően elhunyt Botos Antal