mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Fehérvári hangulatjellemzés

Félreértés ne essék: nagyon drukkolok Bernard Casoninak és a Videotonnak, hogy méltóképp képviseljék az országot a Bajnokok Ligájában, de Nemanja Nikolics mai, Nemzeti Sportban adott nyilatkozata pontosan elárulja, miért is kellett távoznia Carillónak a bajnoki cím után, és miért is mondták sokan, hogy finoman szólva is rossz volt a hangulat a csapatnál.


„Két nappal az MTK elleni bajnoki előtt megbetegedtem, negyvenfokos lázzal feküdtem. Szó sem lehetett arról, hogy pályára lépjek. Feczesin Róbert kezdett, örültem, hogy az ő góljával nyertünk. Percekkel a lefújás után felhívott Carillo, és miután az állapotom felöl érdeklődött, közölte, a következő héten biztosan játszom. Aztán Felcsúton valóban végigjátszottam a mérkőzést, de miután nem találtam a kapuba, Burcsa Győző utasította Carillót, hogy legközelebb már ne tegyen be a csapatba. De beteszem – zárta rövidre a témát a vezetőedzőnk." - olvasható a mai Nemzeti Sportban.

Gyorsan tisztázzuk: tudjuk, hogy Nikolics nem egy Messi, Ronaldo vagy Neymar, de öt év alatt 149 meccsen 87 gólt szerzett a Vidiben, nagyban hozzásegítve ezzel a csapatot, hogy kétszer nyerjen bajnokságot. Nem mellesleg háromszor volt a magyar bajnokság gólkirálya.

Ezt a játékost tette volna ki azonnal Burcsa egy rosszul sikerült meccs miatt.
Carillo viszont ellentmondott Burcsának.

Furcsa, hogy ma már sem Carillo, sem Nikolics nem a Videoton alkalmazottja? 



Dárdai Pali azt üzente... Ó Kapitány, Kapitányom!