mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Thomas Doll: A mai meccs után már tudom, jövőre ki fog a Fradiban játszani, és ki nem

A Ferencváros hazai pályán mindössze 1-1-es döntetlent ért el a Magyar Kupa elődöntőjében a másodosztályú Szolnokkal szemben. A közönség hangos füttyszóval fejezte ki véleményét, de ennél fontosabb, amit Thomas Doll mondott a mérkőzés után.


Thomas Doll ma döntött néhány játékos sorsáról (fotó:fradi.hu)


Szégyen.
Talán így is nevezhetjük, hogy az új „Albert-stadionban” csak a „Hajrá Szolnok” rigmust lehetett hallani.

Szégyen.
Talán így is nevezhetjük, hogy az új „Albert-stadionban” igazi „gyerekkórus” hangját lehetett hallani, ám a fiatalok is a vendégeket éltették.

Szégyen.
Talán így is nevezhetjük, hogy a hazai szurkolók hangját viszont egyáltalán nem lehetett hallani.

Szégyen.
Talán így is nevezhetjük, hogy mindez nem egy felkészülés alatti edzőmeccsen, hanem a Magyar Kupa elődöntőjében történt. Abban az elődöntőben, ahol a Ferencváros egyébként bejutott a fináléba.

Szégyen.
Talán így is nevezhetjük, hogy a zöld-fehér szurkolók „olléztak” – a szolnokiak pontos passzainál. A meccs végén pedig kifütyülték csapatukat.

És hogy mit szólt a mérkőzéshez Thomas Doll?
Nos, a német edző talált pozitívumot.

-          Ma legalább eldőlt, hogy jövőre melyik játékos szerepelhet a Ferencvárosban, és melyik játékos biztosan nem lesz a csapat tagja.

 



Balhé Győrben: Sztevanovic sportigazgató fojtogatta az egyik dolgozót – kirúgták Úgy látszik, a becsület végérvényesen kiveszett az újpesti vezetőségből