mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A Ferencváros bebizonyította: mindig van lejjebb

Azt hittük, minket már nem érhetnek meglepetések. Azt hittük, hogy az elmúlt időben sok-sok millióból megerősített Ferencvárosnak nem lehet akadály egy máltai csapat. Azt hittük, nincs már nagyon lejjebb. A Fradi most megmutatta, hogy van.



Minden lényeges adat a képen. És a máltaiak még egy büntetőt is kihagytak...




Telt ház, jó hangulat, jó meccsek, szép gólok, gyorsan és lendületesen futballozó játékosok. A világbajnokság elkényeztetett minket, ám a Fradi gyorsan visszarántott minket a nagy magyar valóságba. A Ferencváros, ahol az elmúlt időkben azt hiszik, külföldi edzővel jön el a Kánaán. A Ferencváros, ahol azt gondolják, magyar szinten sok pénzből összevásárolt kutyaütő légiósokkal lehet eredményt elérni.

Nos, ez a Ferencváros ma lassan, unalmasan, rosszul játszott. Sétálgató játékosokat lehetett látni a pályán, akik talán még abba is elfáradnának, ha a televízióban kellene nézniük azt a sebességű futballt, amit a világbajnokságon produkálnak a játékosok.

Ez a Ferencváros ma 1-1-es döntetlent ért el annak a Sliema Wanderers otthonában, amely legutóbb az ötödik helyen végzett – a máltai bajnokságban. És amely legutoljára 11 éve nyert nemzetközi kupamérkőzést. Ráadásul úgy lett döntetlen, hogy a máltaiak az első félidőben kihagytak egy büntetőt és egy tiszta ziccert, és lőttek egy kapufát.

Azt gondoltuk, hogy már nincs lejjebb.
A Ferencváros ma bebizonyította, hogy van.

Fehér György



Hihetetlen történet Beárazták Albert Flóriánt