mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Még a serlegeket és a zoknikat is lefoglalták Egerben

Az elmúlt hétvégén megjelentek a Szetmarjay-stadionban a felszámolók képviselői és Kósa Sándor tulajdonos jelenlétében az Egri FC irodájából minden értékes tárgyat és iratot elvittek. Két televíziót már korábban lefoglaltak.



Amikor még senki nem gondolt semmi rosszra: az egri játékosok az NB I-es idényre készülnek. (fotó:egrifoci.hu)




Az agriasport beszámolója szerint emeleti szertárból bontatlan felirat nélküli Legea márkájú mezek, melegítők, sportcipők, nadrágok, sportszárak, dzsekik, táskák, az irodából fénymásoló, számítógépek, nyomtatókat szállítottak el.

Érthetetlenül a klub bajnoki serlegeit is elvitték amelynek az eszmei értéke jóval nagyobb mint a valós kereskedelmi érték. A tartozások, nem hivatalos információink szerint több száz milliós nagyságrendűek, így a pénteken lefoglalt sportszerek nem oldják meg a hitelezők problémáit. Mennyivel jobb lett volna, ha a szerelések az egri utánpótlás labdarúgást segítették volna. Már régen ki kellett volna osztani a gyerekeknek...

A felszámolást kezdeményező három gazdasági társasághoz csatlakoztak labdarúgók, edzők, és különböző szolgáltatásokat végzők és hoppon maradt beszállítók is. Jelentős az adó és munkabér elmaradás is.



Nagy magyar stadionmustra Fair Play? Etika? A futballban? Igen!