mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kubatov Gábor: a szurkolónak nincs helye a pályán

A Ferencváros 3-1-re verte az Újpestet a derbin a hétvégén. A mérkőzés kiváló hangulatban telt, a különböző atrocitások miatt azonban a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 2 millió forintos pénzbüntetéssel, illetve több szektor bezárásával büntette a Fradit.

„A helyzet az, hogy olcsón megúsztuk” – válaszolta az egyik közösségi oldalon szurkolói kérdésre Kubatov Gábor.

A Ferencváros elnökéhez olyan kérdés is érkezett, miszerint MLSZ végre eldönthetné, hogy melyik oldalon áll. Szurkolókat és szurkolást szeretne látni egy mérkőzésen, vagy csak nézőket?!

„A rend oldalán. Se meccs közben, se meccs után nincs helye szurkolóknak a pályán.” – mondta az elnök. Majd hozzátette, a szponzorok miatt sem mindegy, milyen mederben zajlik és ér véget az összecsapás.  „Ilyenkor nem csak a büntetés a gond, hanem a rossz hír a szponzorok felé. Nem akarja a saját cégét verekedő, sokszor agresszív emberekkel azonosítani. Keres olyat, ahol nincs balhé. Ha nem Magyarországon, akkor máshol ...” – írta Kubatov Gábor.

 

Aki azt sem zárja ki, hogy politikai oldala van a történetnek és szándékos provokáció történt.

 

"Hogy politika vagy sima rosszindulat esetleg féltékenység (a Fradinál ezt sem lehet kizárni), nem tudom, de valóban vannak ebbe az irányba mutató jelek."

 



Így állítottak elő egy ferencvárosi szurkolót Olaszok hihetetlen kalandjai Kispesten – vagy inkább hihetetlen olaszok kalandjai Kispesten