mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Fradi és Újpest szurkolók közösen jótékonykodtak!

Ismét megrendezték a nagykanizsai Jótékonysági Kupa. Idén a szívátültetésen átesett Salamon Dávidkáért fogtak össze a csapatok, melyen a Fradi és az Újpest szurkolók közösen segítettek.

 A zalafoci.hu beszámolója szerint az egész napos tornán 15 csapat mérte össze tudását és a Délnyugati Srácok 2. nyerte meg. A csapatok nevezési díjából és az Interspar Magyarország 10000 ft-os felajánlásából élelmiszereket és háztartási cikkeket vettek Dávidkának és édesanyjának. A torna fénypontja délután négy körül volt, amikor a Futsal NB II-ben szereplő FTC Futsal-Fischer Klíma csapata lépett pályára a helyi All Star csapat ellen.
A gálamérkőzésen Dávidka Fradi mezben vonult a pályára a Ferencváros játékosaitól kapott csapatkapitányi karszalaggal a karján. Az FTC új csapatkapitánya két percet töltött a pályán és egy kilenc méterről eleresztett lövéssel vette be az ellenfél hálóját, majd vastaps kíséretében levonult.

A nap végén aztán üzenet érkezett Dávidkától.
Íme:

Üzenet Dávidkától! - Nektek: minden segítő, jótét léleknek, szívnek, kéznek, focista-futóműnek ....

Sajnos nem tudtam mindegyikőtökhöz odamenni, hogy megköszönjem azt a sok ajándékot és szeretetet, amit tőletek kaptunk ma, az anyukámma .
Annyira jó volt veletek lenni, hogy legszívesebben éjfélig maradtam volna. Csak azokat a fránya gyógyszereket muszáj volt időben megkajálnom, ezért "húztam el a csíkot”
Köszönöm azt is, hogy mindannyian lazák és jófejek voltatok - a csajok meg még dögösek is - és nem azt kellett éreznem, úgy néztek rám, mintha valami ufó lennek abban a r... maszkban, amit, sajnos, nagy tömegben még mindig muszáj viselnem. / pedig tök szép a mosolyom, de majd legközelebb megnézitek.
Amennyi mindennel megleptetek ma engem és Anyát - élményekkel, meglepikkel, ennivalóval .... stb - hogy nagyon - nagyon sokáig nem szenvedünk hiányt, semmiben....
EZ MIND A TI ÉRDEMETEK  !!!!!!!!!!!!!!
Ja, és a legfontosabb: az Újpest is, a Fradi is király!!!! Mindkettőt imádom! De Benneteket, a lila / zöld keménymagot még jobban ! Mert van SZÍVETEK . Csak a hülye tv-k, újságok nem ezt mutatják.
ui:Még valami. Vegyetek már be magatok közé. Mert úgy láttam, a szurkolótáborhoz jó csajok is tartoznak!!!!!!!

Még egyszer nagyon köszönök mindent, "CSÚCSOK"VOLTATOK smile hangulatjel !!!! : Dávid

Az esemény facebook oldalát ide kattintva érhetitek el!



Németh: A Kansasnál nem úgy gondolkoztak a lehetséges Eb-szereplésről, ahogy azt reméltem! Bravúrra készül a magyar futsalválogatott az Eb-n!