mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Na ki a Király? Böde, Király vagy Nikolics?

Csütörtökön a Nemzeti Színházban rendezik az M4 Sport – Év sportolója-gálát. Az eseményen kiderül, ki volt 2015 legjobb férfi labdarúgója. A jelöltek: Böde Dániel, Király Gábor és Nikolics Nemanja.

Megmondom őszintén, egyelőre nem nagyon foglalkoztam vele, hogy én is ott vagyok a jelöltek között, így az esélyeket sem nagyon latolgattam. Ha első leszek, akkor első leszek, ha harmadik, akkor harmadik. Majd meglátjuk - mondta Böde Dani a "versennyel" kapcsolatban.

Böde egyébként a Feröer elleni Eb-selejtezőn szerzett második találatával az Év gólja-kategóriában is ott van a jelöltek között: „A válogatottban szerzett gólok közül mindegyik nagyon kedves számomra, főleg akkor, ha az három pontot ér. Nagyon örülök neki, hogy ott lehetek a jelöltek között, és persze bízom benne, hogy előkelő helyen fogok majd végezni a választáson” – nyilatkozta ezzel kapcsolatban.

Az Év sportolója-gálán az Év férfi labdarúgójának járó elismerést a magyar válogatottal 1968-ban olimpiai bajnoki címet szerző Szűcs Lajos adja majd át - olvasható a fourfourtwo.hu-n.



A fejlődés töretlen, a legnagyobb nemzetközi elismerést standfocistáink kapták. És a java most jön! Megérdemli! Sok sikert Balogh Norbi!