mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az MLSZ beavatkozásról, Farkas József műtétről beszél

Miközben próbáljuk kideríteni, mi is történt valójában, miközben már napnál is világosabb, hogy kik hazudnak az ügyben, miközben az igazságot még mindig nem tudjuk, az MLSZ kiadott egy közleményt. Egy semmitmondó közleményt.


Tovább javult Pintér Attila állapota (fotó:mlsz.hu)




Miután Sztancsik Tamás a Nemzeti Sportra fogta Pintér Attila műtétjéről szóló hírek elterjedését, megígérte, hogy a szövetség ma kiad egy közleményt. Persze, közben kiderült, hogy eredetileg a szövetség kürtölte világgá Pintér operációját, majd nemcsak letagadta a hírt, hanem le is törölte weblapjáról. Ettől függetlenül a szövetség kiadott egy közleményt - melyből nem derül ki semmi.
Pontosabban többek között megtudhatjuk, hogy "szombaton elvégzett orvosi beavatkozás során a panaszokat kiváltó okokat megszüntették, a szövetségi kapitány állapota azóta sokat javult. Pintér Attila azóta is kórházban fekszik, de az orvosok tájékoztatása szerint fokozatosan kap erőre, és ha nem történik váratlan fejlemény, akkor hamarosan hazaengedik, és otthon folytathatja a felépülést."

Na ettől nem nagyon lettünk okosabbak, ám érdekes, hogy a Magyar Hírlapban megszólaló Farkas József ismét műtétről beszél.

Hogy mi az igazság, még mindig nem tudjuk.
Az viszont biztos, hogy valami nagyon nincs rendjén. Nemcsak a válogatási elvvel és a csapat játékával, de immár a kommunikációval sem.

Nem értjük, miért kell letagadni, ha Pintért megműtötték? Vagy miért nem tudta az MLSZ, hogy mi történik a szövetségi kapitánnyal? Honnan vették, hogy megműtötték Pintéer, ha nem is? Ha meg mégis megműtötték , akkor meg miért titkolják, s miért tüntetik el utólag az erről szóló híreket?

Mi folyik itt? Ki hazudik és miért? Illetve, hogy ki, azt már tudjuk, de hogy miért, azt még nem.
Mint ahogy az igazságot sem.

Persze, reméljük, Pintér Attila jobban van, de azt is reméljük, a Pintér betegsége körül kialakult kommunikációs káosz nem egy olyan jól felépített stratégia, mint volt Egervári lemondása után Szalai Ádám harca küldése, sőt, mára már kiderült, feláldozása.....

Fehér György



A hazugságot nem lehet eltakarni! Eltüntetve....