mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

MLSZ: Nem tehetünk arról, hogy a Nemzeti Sport kitalált hírét mindenkit átvette

Vasárnap több újságban megjelent, hogy Pintér Attilát nyombélfekéllyel meg kellett műteni. Még a szövetség közleményében is úgy fogalmaztak, „a beavatkozás jól sikerült”. Mára kiderült, semmilyen műtét nem volt. Hogy ezt az elmúlt két és fel napban miért nem cáfolta a szövetség? Ez a mai találós kérdés!



Pintért nem kellett megműteni - legalábbis most ez az álláspont (fotó:mlsz.hu)




Vasárnap délelőtt minden magyar újság és internetes oldal Pintér Attila titokzatos rosszullétével, és műtétjével foglakozott. Az alapinformáció a Nemzeti Sporttól származott, de a szövetség hivatalos weboldalán is „beavatkozásról” beszéltek.

Épp ezért volt érdekes, sőt, megdöbbentő, hogy sportnapilapunk ma azzal jött ki, Pintér Attilát nem kellett megoperálni.  Az a sportnapilap, amelyik egyébként először jött ki a alaphírrel, és amelyben most egy szót sem írnak arról, miért is jelentették meg azt.

- Arról mi nem tehetünk, hogy a Nemzeti Sport kitalál mindenféle álhírt, arról meg végképp nem, hogy ezt minden újság átveszi – mondta a fourfourtwo.hu megkeresésére Sztancsik Tamás, az magyar válogatott kommunikációjáért felelős szakember, aki hozzátette, a MLSZ kitart eredeti közleménye mellett.

Amellett a közlemény mellett, amely órákkal Pintér Attila műtétjéről szóló cikkek után jelent meg, és amelyben egyetlen szóval sem cáfolták ezt az információt. Amellett a közlemény mellett, ami egyébként a „beavatkozás jól sikerült” mondatrészt is tartalmazza.


Az MLSZ vasárnapi közleményében is benne van, hogy a beavatkozás jól sikerült (fotó:mlsz.hu)

A fourfourtwo.hu azon kérdésére, a szövetségben miért nem érezték szükségesnek, hogy cáfolják a magyar sajtóban két napja keringő hírt, Sztancsik Tamás azt válaszolta, majd ma kiadnak egy közleményt.

Kíváncsian várjuk, hiszen egy kézsérülésnél előfordulhat, hogy az első vizsgálat törést mutat, majd két nap múlva kiderül, még sem tört el a végtag, ám olyat még a világ nem látott, hogy egy műtétről két nappal később kiderül, hogy mégsem volt műtét.

Persze, ahogy a kommunikáció nálunk működik, délutánra még az is kiderülhet, hogy mégis volt operáció....

Fehér György



Az MLSZ viccet csinált a szabályokból…és magából Hazudik az MLSZ: Az mlsz.hu-ról letörölték az eredeti közleményt!