mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ennyire szeretik a szurkolók Pintér Attilát

A válogatott kilátástalan játéka, a három meccs alatt több mint harminc játékos címeres mezbe öltöztetése mellett Pintér Attila cinikusan megjegyezte, azért szidják a szurkolók, mert szeretik. Nos, mi megnéztük, ez mennyire van így, mennyire állnak ki a szurkolók a csapata mellett, azaz az Albánia elleni mérkőzés után megjelent internetes hozzászólásokból válogatottunk.






Sajnálatos, hogy egy-két támogató üzeneten kívül nem találtunk olyan hozzáfűzést, mely azt bizonyítaná, hogy a szurkolók szeretnék Pintért. Sőt! A magyar futball történelmében még nem történt olyan, hogy a kapitányt már a harmadik meccsen szidnák a szurkolók. Próbálkoztunk összeszedni olyan hozzászólásokat, melyeket még elbír a nyomdafesték – mert sajnos olyan is volt bőven, amit nem

- Paródia (Attila Fejes)

- Kár volt a villanyért! Kozák Szilveszter

- Nem tudom megérteni azokat az embereket,akik pénzért kimennek nézni!!! Mazohisták vagy mi a franc? (Gábor Cserepár)

- Pintér takarodj! ezt a szégyent.... Még az albánok is lefociznak minket... Mi lesz legközelebb? San Marino 10-0-s győzelem ellenünk vagy mi? (Dani Ahito Solymosi)

- Dr Pintér:...".ööö-ööö-ööö:alakuló félben lévő a csapat...ööö-ööö-ööö most történik a generáció váltás...ööö-ööö-ööö majd az EB-meccseken lövünk kapura...is...ööö-ööö-ööö"...ezeket -a 70.helyen álló albánokat is agyonvertük!...ööö-ööö-ööö...örüljünk együtt a tolódás gyakorlása utáni hatalmas sikernek...ööö-ööö-ööö...osz't jó napot!...( Tóth László)

- Nem gondoltam volna,hogy visszasírjuk mi még Sanyibát és csapatát... (Botond Barta)

- Nem tudnak egymáshoz passzolni a játékosok. A helyezkedés katasztrofálisan rossz. Egy értelmes lövés nem megy kapura. Legtöbb támadás átadási hiba miatt megakad. Lassú a gondolkodás, így a játék nem folyamatos. Sok a céltalanul előrevágott labda. Szorongatott helyzetből nem tudnak játékosaink váratlan húzással nyerő pozíciót kialakítani. Meg még egy sor hiányosság! Szomorú... (Marcell Kovács)

- Siralmas!Ennyi erővel Lópici Gáspár is lehetne válogatott! (Kis István)

- Egész Európa ezen a csapaton fog nevetni és tudomásul kell venni, a magyar bajnokság és a válogatott is sereghajtó! (Robert Speth)

- Legizgalmasabb részek a cserék voltak. A legviccesebb amikor mutatták a kapitányokat és pintér akkorát köpött,hogy szerintem minden magyar miatta szégyenkezik. Egy pszichiátrián idegbetegséggel kezelt köpködő ember nem nevezhető kapitánynak. (Róbert Hencz)

- Minarik Edét edzőnek! (Imre Buza)

- A szakács lehet mesterszakács is, de ha a hozzávalók, amik a rendelkezésére állnak rosszak, akkor nem tud belőle mit főzni. (Csörgő Enikő)

- Gyenge ez a keret nem az edzőt kell szidni ezek ennyit tudnak (Krisztián Háromszéki)

- Még mindig azt mondom,hogy egy grundfoci válogatott is szarrá verné őket,mert ők tudnak focizni is(László Spielberger)

- Hát igen. Ez egy nagy szar volt. (Pistike Nemt'odmeg)

- Szar az egész csapat én ezt Pintér hibája mert Egervárival is jobbak voltunk (George Gyuszi Páll)

- Albánia ellen barátságos meccsen 3 sárga, 0 játék, Dzsudzsák-hiszti és egy 82.percben szerzett 11-es gól több, mint gaz. Nem csoda, hogy sokan mar a félidőben hazamentek. 86 ota "épül" a válogatott, lehet magyarázkodni, ez siralmas. (Suskovics Zoltán)

- Kell nekünk válogatott egyáltalán??? Azért hogy állandóan kiröhögjenek!!!! (Cliff Barnes)

- Hát, vígjátéknak nem volt rossz. alig érnek hozzánk, esünk össze. Felkészülési mérkőzés, a belüket ki kéne rohanni a pályán. És ide nem fér be Szalai, mert megmondta a frankót. Talán a Feröer-szigetek ellen lesz esélyünk (Varga József)

- Valahogy tiltassuk ki magunkat a nemzetközi porondról. (Tamás Kiss)

- Visszasírjuk még az Egervári korszakot:
2010.08.11. Anglia 2-1 Magyarország
2010.10.08. Magyarország 8-0 San Marino
2010.10.12. Finnország 1-2 Magyarország
2011.03.29. Hollandia 5-3 Magyarország
2011.08.10. Magyarország 4-0 Izland
2011.09.02. Magyarország 2-1 Svédország
2012.06.01. Csehország 1-2 Magyarország
2012.10.16. Magyarország 3-1 Törökország
2013.03.26. Törökország 1-1 Magyarország (
László Attila)

- Üres lelátók előtt, taccsra rúgott kapáslövés, kamu tizenegyessel kivívott győzelem sehol se jegyzett válogatott ellen , lézengő, elképzelés nélküli " játék " , alkalmatlan, unintelligens kapitánnyal...szép ősz elé nézünk.... (Lajos Bagoly)

- Az utolsó 20 percet hallgatva rádión, abban minden benne volt!! Reménytelen, ennyi botlábúval! Ilyenkor már nincs idő technikai dolgok megtanulására! Marad a taktika és az állóképesség fejlesztésre!!! (Laborcz Ákos)

- Szeretünk,mint lufiárus a nyílzáport. (Norbert Hegedüs)

- Úgy szeretünk mint kecske a kést! (Dávid Feigenbaum)

- Művészet a focit ilyen mélyre levinni! Ez a tegnapi iszonyatos volt! (Varga Péter)

- Teljes sötétség!!!!! (Schneck Tibor)

- Szerintem ő nem jó edző és nem is lesz az soha és ezt be bizonyította ezen a 3 le játszott meccsen is olyan volt mikor mi ki menyünk a fiúkkal focizni a grundra!!! (Zoltán-József Ökrös)

- Ha a MALÉV-et felszámolták, mert veszteséges volt, akkor nem értem mit szenvedünk még a focival... ronggyá aláznak minket, mi meg építjük a hasonló színvonalú bajnoksághoz a stadionokat...

- Ez a magyar "válogatott"? Válogatottan arrogáns, nagyképű, segg hülye és tehetségtelen pávagyerekekből, akiknek milliókkal tömik ki a zsebét azért, hogy utána kimenjenek szaladgálni 90 percet. Az edzőnk meg a hab a tortán, szerintem az értelmi fogyatékosság határán mozoghat. Kitöltetnék vele egy IQ-tesztet, mert egy hivatalosan retardált ember kétlem, hogy lehetne szövetségi kapitány. (Máté Bauer)

- Szerintem ez a"teljesítmény" nulla. !Lehet hivatkozni a körülményekre de erről csak annyi a véleményem menjenek a bosnyákokhoz továbbképzésre! Talán ott jobbak a körülmények? A tegnapi"játék"egyszerűen szégyen! (Robert Bakti)

- Hol szeretnek? (Janesz Nagy)

- Elhitte de nagyon 0.0 (Klausz Norbert)

- Milyen szurkolók azok? (Krisztián Németh)

- Ez egy nyomorult váltsák már le nem veszik észre hogy egy szar? (Kolovics Dani)

- Kicsodát szeretnek a szurkolók?Téged biztosan nem Pinyő!!!!!!!!!Harapós válogatott,mi?Nekem inkább tűnnek fogatlan kutyáknak vagy bamba birkáknak,élükön ezzel a szerencsétlen köpködő majommal (Bognár Gergő)

- Imádunk Attila ! Az a meccs, az egy fantasztikus volt ! Az albánok csak annyit vettek észre hogy kissé álmosak ! Összeszokott a csapat, ha már karácsonykor össze röffented őket, akkor talán egy akció gól is össze jött volna ! De így is, az a hozzáállás, az a mentalitás, fejben és lábban szinkronban vagytok a BANKKAL! Semmit nem értek. Nullák vagytok !!! (Anoni Pont Floyd)

- Pintér úr látószöge nem a mi látószögünk!
(László Gálházi)

- Hosszabb keresgélés után az MLSZ-nek sikerül megtalálni minden idők a legalkalmatlanabb szövetségi kapitányát és az ő szisztémáját. (Tamas Kenyeres)

- Láttunk tavaly egy nagy győri menetelést a BL-ben. Mégis ezeket erőlteti..aztán majd azt vesszük észre,hogy a 90. helyen leszünk a FIFA ranglistán és adott selejtezők sorsolásakor az utolsó kalapban Feröerrel,San Marinóval,Andorrával. Ébredj már fel MLSZ!!! Vagy tényleg nem látjátok a fától az erdőt?! A csapat nagy részének a tegnapi meccsen két jó húzása volt..egyszer amikor felhúzták a cipőt..egyszer pedig amikor le!!! (Sándor Székely)

- Messze a leggyengébb válogatott amit életemben láttam, pedig nem nagy a mérce gyerekek! (István Kurucz)

- Pintér menjen vissza Győrbe alibizni,megint elpocsékolunk 1-2 évet a semmire (Gergely Szederkényi)

- Meddig kell még várni a lemondásodra, kedves Attila?(Robert Pintér)

És zárásnak egy üzenet az MLSZ elnökének. Kicsit furcsa és kemény nyílt levél, de pontosan rámutat a mostani helyzetre.

"Üzenet Csányi Sándor úrnak!
Tisztelt Elnök úr! Tudjuk, hogy sokszor elvetettük a sulykot és eléggé görbe tükröt tartottunk és tartunk a magyar labdarúgás, illetve a válogatott felé. Bíráltuk a futballvezetés döntéseit, előfordult, hogy sokszor túlzóan is. Megértjük, azt is, hogy nem mi vagyunk a futballszövetség kedvenc oldala, de ezennel szeretnénk megkérni Önöket, hogy fejezzék be a trollkodást! Az a mi dolgunk! Jó viccnek tűnt Pintér Attila kinevezése decemberben és higgyék el sokat is nevettünk rajta, de most már kicsit kezd eldurvulni ez a tréfa! Kérnénk Önöket, a legnagyobb tisztelettel, hogy bassz....ak a válogatott élére egy olyan embert, aki valamiféleképpen érti is a munkáját, hisz lassan jönnek a selejtezők. Ha azt hittük, hogy Bukarestnél és Amszterdamnál rosszabb nem jöhet, úgy látszik nagyot tévedtünk! nem szeretnénk károgó, megmondóknak tűnni, de ismételten kérnénk Önöket, hogy valamit csináljanak, mert a válogatott teljesítménye, annyi élvezeti értéket nyújt, hogy az unalmunkban, fingból font ostorunk mára már k...a hosszú lett!



A legjobb reklám a vb-re...... Egy játékos sincs, aki Pintérnél minden meccsen játszott volna