mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mennyire kell távol tartani a futballistákat a Facebooktól?

Körkérdéses sorozatunk harmadik részével jelentkeztünk. A mifocink.com  70, magyar bajnokságban szereplő játékost kérdezett meg különböző témakörökben. Érdekes eredmények születtek. Mai kérdésünk: mennyire kell távol tartani a futballistákat a Facebooktól?


A felmérésben részt vevő játékosok név nélkül válaszoltak a kérdésre, de volt, aki véleményt is fűzött hozzá. A 70 játékos 30 az NB I-ben, 20 az NB II-ben, 20 pedig alacsonyabb osztályban szerepel.

A feltett kérdésre szinte egyöntetű válasz érkezett, hiszen 54-en válaszolták azt, hogy egyáltalán nem, míg 13 azt, hogy nem nagyon. Két válaszadó a félig-meddig kategóriát választotta, és egyetlen egy, egyébként Az NB I középmezőnyéhez tartozó klub játékosa mondta azt, hogy nagyon.

- Tudom, hogy a facebbok ma már az élet része, én mégsem használom. Sőt, nem is szeretem. Pont a számítástechnika fejlődése az, ami távol tartja a fiatalokat a futballtól. Volt olyan, hogy bementem az ifisták öltözőjébe, és mindegyik fiatal a telefonját nyomkodta, a facebook oldalát töltögette. Nem értem, miért jó az, ha valaki a nagyvilág előtt éli az életét, szerintem ez nem normális dolog - mondta a játékos.

Fehér György

 



Fogadási csalás: újabb ügy tárgyalása kezdődik kedden MTK-Debrecen - és ami mögötte van