mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Harmadikok lehetünk - szerintem

Sokszor elmondtam, a realitások talaján kell maradni. Most is. a sorsolás után is. És szerintem ebben a csoportban harmadikok lehetünk.

640Euro2016PP

Bevallom, én a B csoportnak drukkoltam, ott azért el tudtam volna képzelni magunkat Belgium helyett. Mert a Bosznia - Andorra - Ciprus - Wales - Izrael sem könnyű ötös, de azt hiszem itt akár csoportmásodikok is lehettünk volna.

Sőt, Svájc helyett is el tudtam volna képzelni a magyar csapatot Anglia - San Marino - Litvánia - Észtország - Szlovénia mellett. Azt hiszem, a második hely itt is fogható lett volna.

Na nem simán, de odaérhettünk volna.
De a volna a futballban sem játszik.

Maradt nekünk a Görögország - Feröer-szigetek - Észak Írország - Finnország – Románia.
Igen, azt gondolom, hogy itt lehetünk csoportharmadikok, de végre megmutathatnánk Romániának, hogy tudunk sokkal, de sokkal jobban futballozni, mint tettük azt Bukarestben. És ebben az esetben akár...

Na de ahogy sokszor mondom, maradjunk mindig reálisak.

Görögország nagyon nehéz ellenfél, láttuk, hogy a pótselejtezőben hogyan verték ki simán a románokat, de sok függ attól, hogyan szerepelnek a világbajnokságon.
Feröer-szigetek nem lehet ellenfél, és azt hiszem, az Észak-íreket is illik megverni. Itthon mindenképp. Mint ahogy a finneket is.

És hát itt a románok elleni meccs, amelyen van mit törlesztenünk.

Azt hiszem, az fog dönteni, hogy ki tud több pontot gyűjteni Észak-Írországban és Finnországban.

Na és az, hogy a fiaink ugyanúgy beszarnak-e Románia ellen, mint tették ezt legutóbb.

Fehér György

 



Délben eldől, kiket kapunk az Eb-csoportban....A tv is adja a sorsolást Pintér Attila: Teljesen mindegy, kit sorsoltak mellénk....