mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Selmeczi Krisztián: More, kibaszom a kezedből a kamerát!

A Hír Televízió stábja a fogadási csalás tárgyalásának helyszínén forgatott. Próbálták megszólaltatni Selmeczi Krisztiánt is, ám ez nem könnyű feladat. Ők is megkapták a magukét az egykori játékvezetőtől.

s_cr


- Most tényleg engem követtek, More? Kibaszom a kezedből a kamerát esküszöm - mondta Selmeczi Krisztián a Hír Televízió riporterének, aki azt szerette volna megtudni az egykori játékvezetőtől, mit szól ahhoz, hogy egykori társuk Lengyel Kolos immár nem gyanúsított, hanem csak tanú.

Mint arról beszámoltunk, Lengyel Kolos - aki az eredeti vád szerint több mérkőzés eredményének manipulálásában játszott főszerepet - valamilyen, a háttérben kötött megállapodásnak köszönhetően már nem gyanúsított.

Persze, ha ezt nézzük, akár még jogos is lehet Selmeczi Krisztián felháborodása, hiszen a riporter kérdését - miszerint L. Kolos feldobta-e társait - akár kijelentő módban is mondhatjuk.

- Kérdezze az ügyészt, én egyáltalán nem vagyok feldobott - próbálta előbb elviccelni a kérdést Selmeczi, ám végül a "megszokott stílusában" válaszolt.

A műsor egyébként sok érdekes témát érintett, többek között megtudhatjuk, hogy L. Kolos vallomása államtitok - bár azt nem, hogy miért - na és ezt is, hogy B. István nem is vétkes, csak áldozat - legalábbis ő ezt mondja.


Fehér György

 

 



A menedzser is tudja, menniük kell a Fradi hollandjainak Itt a Fradi-négyes