mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Tíz éve nincs köztünk Fehér Miklós - a Benfica alelnöke is eljön a mai megemlékezésre

Ma 10 éve, hogy elment Fehér Miklós. A Győri ETO a Fehér családdal és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiával közösen megemlékezést tart az egykori kitűnő sportember tiszteletére. A megemlékezésre eljön a Benfica alelnöke is.




A klubnál szeretnék, ha azok, akik nem felejtették el őt, és a szívükben örökre őrzik Miki emlékét, azok mindannyian mécsest gyújtanának ezen a szomorú évfordulón. Mindezt megteszik a klub mai és egykori játékosai, az utánpótlás csapatok, sokan azok közül a válogatott labdarúgók közül, akik el tudnak menni ezen a napon Győrbe, sportbarátai, egykori ellenfelei és persze várhatóan sok drukker is

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia előtt a gimnázium tanulói gyújtják meg délben az első gyertyákat, amelyhez bárki csatlakozhat a nap folyamán. A közös megemlékezés az Új Szabadhegyi Köztemetőben 15 órakor kezdődik, ahol a Benfica alelnöke, dr. Rui Gomes da Silva, valamint Fehér Miklós egyik legjobb barátja és csapattársa, Stark Péter mond beszédet. 16 órakor nyílik az ETO Park Élményközpontban az a kiállítást, ami a válogatott csatár pályafutásáról szól. Kovács István, a leendő ETO múzeum koordinátora mutatja be a tárlatot, amely előtt az akadémisták állnak díszsorfalat.

A kiállítás fél öttől már megtekinthető lesz, amely az élményközpont nyitva tartása alatt Fehér Miklós születésnapjáig, július 20-ig mutatja meg a kitűnő csatár eredményekben gazdag pályafutását.



A legjobb barát sírva emlékezett Várady Bélára Valahogy így kell ezt csinálni