mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Leonardo máris jelezte, tárgyalni szeretne a vezetőkkel



Az FTC brazil játékos, Leonardo máris megszólalt Moniz leváltásával kapcsolatban. Burkoltan célzott arra, lehet, hogy így nem maradna a Fradinál, igaz, azt is hozzátette, mostanában volt fizetési csúszások is.
Moniz menesztése gyorsan eljutott Hollandiába, ahol már az egyik újságnak tegnap este csalódottságáról beszélt. Az edző által Magyarországra csábított Leonardo pedig az Instagramon szólalt meg az ügyben.




A futballista a vezetésnek címzett üzenetében jelezte, szerinte nem az elküldött edző rossz munkája okozta elsősorban a csapat gyengélkedését.

"Üdvözlöm Uram! Csalódottan vettem tudomásul, hogy el akarja küldeni az edzőnket, aki véleményem szerint mindent megtett, ami tőle tellett, és nagyon sok energiát fektetett az ezért a klubért végzett munkába. Annál is inkább sajnálatosnak tartom ezt, hogy a béreket nem fizették ki időben. Szeretnék leülni beszélni a helyzetről, hogy megtaláljuk a mindenki számára megfelelő megoldást. Üdvözlettel, Leonardo" – írta.

Csak tippelni tudunk arra, mi lehet ez a megfelelő megoldás? Többen tudni vélik, a játékos nem maradna a Fradiba, ami annak tükrében meglepő, hogy a klub kiállt mellette súlyos sérülése alatt is, sőt, szerződést is hosszabbított vele

Az FTC vezetőit a közelmúltban többször kérdezték a fizetés állítólagos csúszásáról. Orosz Pál azt mondta, a múltban előfordult elmaradás, de 99 százalékban rendben van minden ezen a téren és olyan eset is akadt, hogy előbb megkapták a bérüket a labdarúgók, mint kellett volna.






A tíz kérdés.... Détári és korrektség - a világválogatott nem ment el csapata bajnoki meccsére