mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Trinidadban is aggódnak Adamsért

A Soca Warriors Online gyűjtést szervez a súlyos állapotban kórházban kezelt ferencvárosi hátvéd, Akeem Adams és családja javára. Közben az ország napilapja címlapon számolt be a játékos küzdelméről az életért.







Az internetes oldal már korábban is szervezett gyűjtés, szomorú hasonlóság, hogy akkori is egy ferencvárosi játékos hozzátartozójának kellett segíteni. 2012-ben ötezer dollár gyűjt össze az FTC egy korábbi játékosa, Jan-Michael Williams felesége javára, akit kiraboltak és megvertek.

- Szomorú híreket kaptunk az egyik játékosunkról, Akeem Adamsről. Szívinfarktusa volt csapata edzését követően. Imádkozunk érte, és a családjával vagyunk. Reméljük, sikeresen megvívja a harcát, ha futballistaként nem is folytathatja a pályafutását, de mindannyian tanulhatunk az esetéből – mondta a Trinidad és Tobagó-i szövetségi kapitány, Stephen Hart egy középiskolában tett látogatásakor.

Eközben az ország napilapja, a Newsday címlapon számolt be a játékos küzdelméről az életért. Az újság megszólaltatta Adams édesanyját is, aki elmondta, kedden még Skype-on beszélgetett fiával.

Közben kiderült, hogy Adams édesapja hirtelen szívhalál következtében hunyt el.



Szalai Ádámot választották meg a Schalke szurkolói augusztus legjobbjának Újpest-szurkolók: Veled vagyunk Akeem! Harcolj!