mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kovács Istvánt műteni kell

 A magyar U21-es válogatott tegnap 4-1-re legyőzte Bosznia Hercegovinát Eb-selejtezőn. A mérkőzésen megsérül Kovács István, a Videoton tehetséges játékosa. Mára kiderült, a játékot műteni kell, több hétre mellőznie kell őt csapatának.




A Magyarország - Bosznia-Hercegovina U21 Eb-selejtezőn Kovács István súlyos sérülést szenvedett (Fotó:mlsz.hu)

- Kovácsot azonnal a kecskeméti kórházba szállították, ahol kimutatták a vizsgálatok, hogy a baloldali kulcscsontja eltörött. A játékost a vizsgálatok után Székesfehérvárra szállították, ahol pénteken meg is operálják. Előreláthatólag több hetet kell kihagynia - nyilatkozta Dr. Kovács Tibor.

- Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedtem, és emiatt hosszabb időt ki kell hagynom. Az esés után egyből tudtam, hogy nagy a baj, komoly fájdalmat éreztem. A kecskeméti kórházban aztán rögzítették a sérült kezemet, ennek köszönhetően enyhült a fájdalom. Annak szívből örülök, hogy sikerült megnyernünk a meccset. Megmondom őszintén, 0-1-nél sem izgultam, mert éreztem, hogy jobbak vagyunk a bosnyákoknál, akik - ha szabad így fogalmaznom - csalták a focit. Végül gólokban is megmutatkozott, hogy jobb csapat vagyunk. Októberben két nagyon nehéz meccs vár ránk Ausztria és Spanyolország ellen, az önbizalmunknak persze jót tett, hogy két meccs után van 6 pontunk, de a neheze még csak most jön. Hogy velem, vagy nélkülem, azt most még nem tudom megmondani, bízom benne, hogy jól sikerül a műtétem, és gyors lesz a rehabilitációm
- mondta a vidi.hu-n Kovács István.

Forrás: vidi.hu



Bizakodó játékosok (videó) Így érkezett meg szurkolói vonat Bukarestbe