mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az első, fontos információk a Fradi-Chelsea meccsről!

Egy igazi sztárcsapat, a brazíliai világbajnokságot megjárt sztárokat soraiban tudó Chelsea érkezik az FTC új stadionjának nyitómérkőzésére. A kezdőrúgást a Ferencvárosi Torna Club élő legendája, Rudas Ferenc végzi el.

A jegyek árusítása július 14-én, hétfőn kezdődik, a jegyárakat pedig július 11-én, pénteken hozza nyilvánosságra a klub, de pár nagyon fontos információ már most elárult a Ferencváros:

- A jegyárusítás első három napjában bérleteseknek szeretnének kedvezni, így július 14-étől július 16-ig csak a bérlettel rendelkező drukkerek válthatnak belépőt.

- A bérletesek 30 százalékos kedvezményt kapnak, amennyiben saját helyükre veszik a jegyet.

- A 30 százalékos kedvezmény csak akkor érvényes, ha saját helyükre veszik meg a belépőket. Ezért érdemes az első három nap során megvásárolni a jegyet, mivel később a klub nem tud garanciát vállalni arra, hogy a bérletesek saját bérletes helyükről tudják megtekinteni a mérkőzést.

- A mérkőzésre az online jegyfoglaló rendszeren keresztül is lehet foglalni belépőket július 14-étől, de az első három napban kizárólag a bérlettel rendelkező szurkolók vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.

- Jegyet csak az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet vásárolni!

A fenti kedvezmények tudatában is érdemes tehát felkeresni a stadion tövében található jegypénztárat, és bérletet vásárolni, hiszen így jelentős kedvezménnyel lehet megtekinteni a történelmi eseményt, valamint olyan világsztárokat, mint Fernando Torrest, Oscart, Ramirest, Gary Cahillt, vagy éppen John Terryt.

A jegypénztár mellett található a regisztrációs helyiség, ahol a jegyvásárláshoz elengedhetetlen szurkolói kártyát is kiválthatják drukkerek.

Forrás:fradi.hu



László Csaba az MTK-nál Besic elkelt - a bosnyákok szerint