mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Barcelona mellett a Benfica is Győrbe jön!

Teljes az Audi Kupa névsora, az FC Barcelona U16-os csapata mellett sikerült még egy óriásklubot Győrbe hívni. Az utánpótlás csapatok közül ugyanis a városba érkezik a Benfica együttese is. Az ETO és a portugál csapat neve Fehér Miklós pályafutása miatt forrt össze. A luzitánok most először érkeznek utánpótlás csapattal Győrbe. De az is lehet, hogy nem ez a két együttes lesz a legnagyobb favorit.


A két neves együttes mellett ugyanis szintén komoly játékerőt képvisel a 2013-as Nike Kupa európai döntőjének győztese, a Dinamo Zagreb. A horvát együttes Ljubljanában hódította el a serleget, a legjobb magyar csapat, a Budapest Honvéd a tizenhetedik helyen végzett. A Nike Kupa a jelenlegi legrangosabb sorozat, amelynek győztese amolyan mini BL győztesnek is tekintheti magát. A Zágráb pedig ezt nyerte meg májusban 15 éves csapatával - akik a nyártól 16 esztendősek, így ők érkeznek majd szeptemberben Győrbe.

Visszatérő vendége az Audi Kupának a sorozat első állomásának győztese, a szerb Partizan Beograd, az osztrák Rapid Wien és a cseh Slavia Praha. Tavaly is volt és idén lesz norvég együttes a tornán, ezúttal a Lilleström érkezik Győrbe.

A III. Audi Hungaria ETO U16 nemzetközi labdarúgó torna szeptember 13-án kezdődik és 15-ig tart. A nyolc csapat két négyes csoportban körmérkőzésekkel dönti el a helyezések sorsát, majd a két csoportban azonos helyen végzettek egymással játsszák a helyosztót.



Kubatov ultimátumot adott a drukkereknek, akik válaszoltak A „megmentő” holland, aki nem csinál semmit