mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Gyepes Malajziába mehet a Videton helyett

Néhány nappal ezelőtt jött a hír, hogy Gyepes Gábor elhagyja a Videotont, mert külföldi ajánlatot kapott. Mára kiderült, hogy a maláj élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocs kedvéért szakított a fehérváriakkal.













Gyepes Malajziába igazol? (Fotó: sarawakcrocs.com)

Gyepes a sarawakcrocs.com beszámolója szerint már megérkezett Kuchingba leendő klubjához. A játékos csütörtökön elmondta, külföldi együtteshez szerződik, de bízik benne, hogy a Videoton megnyeri az aranyérmet a magyar bajnokságban.

A helyi sajtóhírek szerint azonban még nem teljesen biztos, hogy Gyepest szerződtetik a Krokodilok, ugyanis a borneói klubnak van egy másik kiszemeltje a holland támadó Ronald Hikspoors személyében, és csak egyikük lehet a csapat játékosa, mivel a maláj ligában korlátozzák a külföldiek számát. A beszámolók szerint azonban a magyar védőnek nagyobb esélye van rá, hogy átigazolják.

A Sarawak Crocs ebben az évben megnyerte a másodosztályú labdarúgó-bajnokságot, a Premier League-et, így feljutott a Super League-be, amelynek 2014-es idényére most kezdi el a felkészülést.



Az edző után a tulaj is kifarol Angyalföldről Moniznak búcsút intettek