mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kezdődik! Kezdődik?

Kezdőik. Újra. Jöhet az NB I. No és az NB II. Persze, ez egy teljesen más bajnokság lesz. Teljesen más légkör. Teljesen más csapatok! Csak a szurkolók állanók!

Ime a száraz hír:
Május 4-től a profi, amatőr és tömegsportban engedélyezzük az edzést és a zárt körű sporteseményeket”.

A hír, amely mögött sokkal több van.
A remény, a hit.
A sport!

Persze, hozzá kell tenni, hogy a jövőbeli meccsekre továbbra sem mehetnek majd be a nézők, de mégis, olyan jó érzés leírni: Újra itt az NBI.

Még akkor, ha tudjuk, ez a bajnokság lényegében egy mesterségesen fenntartott, kamu tulajdonosokkal vezetett csapatok összecsapása.

Csányi Sándor azt is elmondta, szerinte legkorábban május 23-án indulhat útjára újra a bajnokság. Persze, nagy kérés, hogy a játékosok milyen állapotban lesznek, hiszen mint tudjuk, edzések nem nagyon voltak eddig.

Persze, ez már legyen az edzők gondja

Mi örüljünk annak, hogy újra itt az NB I.

Persze, a korlátlan örömtől még nem felejtjük el „küldetésünk”: a mifocink.com ezek után is rákérdez majd minden olyanra, amit a klubvezetők nem akarnak elmondani, utánajár minden csalásnak,” susmusnak”, és minden olyan dolognak, amit egyesek szeretnének elhallgatni!



A magyar futball elmúlt tíz éve nem volt olyan diadalmenet, ahogy azt beállítják! A bérújságírás újabb csődje: Dzsudzsákot magasztaltuk, de újra kirúgták!