mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Hihetetlen, de igaz: az MLSZ eltiltotta a Fehérvár....."szertárosát"!

Ha az MLSZ Fegyelmi Bizottságán múlik, akkor a Fehérvár játékosai a következő mérkőzésen mez nélkül futnak ki a pályára. Merthogy a bizottság egy mérkőzésre eltiltotta Lakatos Róbert Csabát, a csapat kit managerét. Tudják ki a kit manager? Nos, a szertáros!

Persze, ez erős csúsztatás, pontosabban szájba rágós magyarázat, de ha könnyen érthetően kellene bekategorizálni a kit meneger feladatát, akkor valóban a szertáros lenne erre a legjobb szó.

Persze, ennél sokkal szerteágazóbb a munkája a kit managernek, de a lényeg, hogy felel a csapat összes felszereléséért.

Nos, az MLSZ közleménye szerint most Lakatos Róbert Csaba kit manager (Fehérvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Arra nem tér ki a közlemény, hogy vajon mit tett Lakatos Róbert Csaba, amiért eltiltották, ám ennél is érdekesebb, hogy az ő esetében mit is jelent a „mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenység”?

Mert ha valóban azt, hogy nem végezhet szakmai munkát, akkor lényegében a Fehérvár játékosai akár mez nélkül is kifuthatnának a pályára.

Persze, tudom, hogy ez nem fordul majd elő, ezzel a kis írással azzal abszurd helyzetre próbálnám felhívni a figyelmet  - már ha lehet -, hogy a szövetségben lassan tényleg mindennel foglalkoznak…

Ám lehet, hogy ezt az energiát másra kellene fordítani.

De mondok valamit: én tuti megcsinálnám a Fehérvár helyében, hogy mez nélkül küldöm ki a játékosokat. Már figyelemfelkeltés céljából is!

És vajon mi követlezik?
Retteghetnek a portások?



A Fradi edzője is elítéli az MLSZ új szabályát Úgy néz ki, Sisa Tibor tudja, mit csinálunk rosszul….de akkor az MLSZ vezetői miért nem őt kérdezik?