mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Milliárdok ide, milliárdok oda, biztosan nem lesz Újpest-Fradi

A pályaépítése és felújítási program csődje: az NB I-ben a pálya használhatatlansága miatt elmarad egy mérkőzés. Ráadásul a derbi. Most már ugyanis biztos, hogy később rendezik meg az Újpest-Ferencváros meccset.

Milliárdok.
Állami milliárdok.
Sok-sok pénz a nagy közösből.
Igen, összeszámolni is lehetetlen, hogy a tűzhöz közel állók mennyi pénzt kaptak azért, hogy stadionokat építsenek.

Ilyen háttérrel, ilyen körülmények között tud elmaradni az Újpest-Ferencváros mérkőzés.
Mert az Újpest stadionjának pályája nem alkalmas a mérkőzés megrendezésére.

A kényes kérdésekre persze senki nem válaszol, így egyáltalán nem derül ki, ha tényleg használhatatlan a pálya, akkor az MLSZ múlt héten miért mondta azt, hogy rendben van minden! És persze az sem derül ki soha, hogy az, aki ezt kimondta, milyen büntetést kap ezért.

Az MLSZ viszont döntött, és nagy kegyesen engedélyt adott a mérkőzés elhalasztására.

A hivatalos közlemény szerint „Az Újpest FC az OTP Bank Liga 20. fordulójában szombatra kitűzött Ferencváros elleni bajnokijának elhalasztását kérte az MLSZ-től. A halasztási kérelemhez a Ferencváros is hozzájárult. A szövetség Versenybizottsága a beérkezést követően megtartott ülésén elfogadta a kérelmet, és a mérkőzés későbbi időpontban történő lejátszását rendelte el.”

Nincs tehát semmi gond, folytatódhatnak az építkezések, dübörög a magyar futball!



Aszerint az MLSZ szerint alkalmatlan az újpesti gyepszőnyeg egy meccsre, amelyik szerint alkalmas az újpesti gyepszőnyeg egy meccsre! Nincs rossz játékos, csak rossz menedzser!