mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Pál Zoltán: MIndig ez volt az álmom

Pál Zoltán gyerekkorától a Vasas játékosa volt, labdarúgó pályafutását 24 évesen szívproblémák miatt kellett befejeznie. Az NB I-ben 121 mérkőzésen 29 alkalommal volt eredményes. Most, 42 évesen pedig a csapat pályaedzője lett.
 
Domonyai László, a Vasas klubigazgatója és Pál Zoltán (Fotó:vasasfc.hu)
 
-Nagyon nagy kihívás és nagy lehetőség ez számomra – mondta Pál Zoltán a vasasfc.hu-n. - Mindig az volt a célom, hogy amit játékosként nem sikerült elérnem, azt edzőként megvalósíthassam a Vasasnál. Szanyó Károllyal hasonlóan gondolkodunk a futballról, mindketten a támadófocit preferáljuk és mindketten hiszünk a fiatalokban. Biztos vagyok benne, hogy eredményesen tudunk majd együtt dolgozni. Nagyon várom már a közös munkát.

Pál Zoltán korábban már volt a piros-kékek pályaedzője, sőt, a második csapat valamint a futsal csapat vezetőedzője is. A szakember az elmúlt években a Vasas Kubala Akadémián dolgozott utánpótlásedzőként, ahol továbbra is ő irányítja az U15-ös csapatot.Hazánkban nagypályás edzőnek kell lenned, hogy futsal edző lehess! Őszinte fejhajtás Mányi József és a Győr előtt!