mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Méltó emlék: Lázár Bence Emlékgála lesz az év végén!

Méltó módon emlékeznek meg Újpesten Lázár Bencéről. Decemebr utolsó péntekén, azaz 28-án ugyanis a tragikusan fiatalon elhunyt csatár  tiszteletére megrendzik az I. Lázár Bence Emlékgálát.

A 35 év feletti korosztálynak kiírt, 10 csapatos teremlabdarúgó tornán az Újpest FC mellett NBI-es, NBII-es és NBIII-as labdarúgóklubok is képviseltetik majd magukat, valamint több, korábbi magyar válogatott futballista is pályára lép a tervek szerint. 

A helyszínen (Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét, Olimpia u. 1/a)) 10 és 15 óra között a Magyar Vöröskeresztnek és az Országos Vérellátó Szolgálatnak köszönhetően a kilátogatók véradáson is részt vehetnek.

Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint eseményhez kapcsolódóan december 26áig aukcióra kerül egy, az első számú csapatunk által aláírt, egyedi, az I. Lázár Bence Emlékgálára készült mez. A szervezők az árverezésből befolyt összeget teljes egészében a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány részére ajánlják majd fel, akárcsak az egész napos programokból befolyt bevételt is. Az alapítványt a leukémiás gyermekek támogatásának céljából hívták életre.

Az egyedi Lázár Bence mezre az alábbi LINKEN lehet licitálni.

A szervezők tájékoztatása szerint belépőket kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen lehet majd vásárolni

Jegyárak:
6 év alatt: Ingyenes!
6-13 év: 500 Ft
14-63 év: 1000 Ft
63 év felett: 500 Ft



A statisztika sem segít, azaz Ilyen mutatókkal várjuk az ellenfeleinket Bundát kiállt a fél ország!